Mikor sikerült lefogynod, és hogyan?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 13:07
21/22 anonim válasza:
Sziasztok! Én felesleggel lettem terhes az átlag súlyom 64 kg mivel magas vagyok, ehhez képest 100 kg voltam szülés előtt egy nappal!!! Amikor hazajöttünk a kórházból 87kg voltam, utána két hónap alatt 81kg lettem és lám itt volt a karácsony és megint 85 kg vagyok. Tehát kb 21kg-ot kénne fogyak. :(( Még szoptatok úgyhogy szerintem én is nagyvonalakban updatezni fogok, mellőzöm a kenyeret meg a cukrot meg mondjuk vacsorára már csak gyümi. Meg elkezdek tornázni heti 3X. Sok sikert nektek
22/22 A kérdező kommentje:
Versenysúlyom 55 kg, szülés előtt 78 kg, utána és még mindig 68 kg vagyok. Le kellene fogynom kb.10-12 kg-ot. Nem görcsölök, de zavar, az az igazság. Megnéztem a nyaraló képeket, és olyan bomba voltam, (akkor persze nyafogtam, hogy nagy a hasam, stb...) most milyen jó is lenne...:) A combom összeér, eddig soha nem ért össze...már nagyon várom a nyarat, ott a sok gyümi és a kisfiam is nagy lesz már, állandóan mozgásban leszünk.:) Megértem, aki sokkal több súlyfelesleggel küzd, hogy kinevet engem, de mindenkinek meg van a maga baja. Magamhoz képest akarok fogyni, nem máshoz képest. Egyik válaszolóval egyetemben én is megvonom a cukrot, lisztet, hátha...és tornázok. Csak türelmetlen vagyok.:)
2010. jan. 4. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!