Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor sikerült lefogynod, és...

Mikor sikerült lefogynod, és hogyan?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 13:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9-et híztam, plusz volt rajtam előtte 7-8 felesleg is. 3 hónappal a szülés után 18 kilóval voltam kevesebb, mint amikor szülni mentem. Semmit nem csináltam a szoptatáson kívül. Szerencsém van. Kevesebb vagyok most, mint amennyi plusz rajtam volt, és amennyit hozzászedtem a terhesség alatt. 59-el indultam Neki, 68 voltam szüléskor, most 50-52 kg vagyok.
2009. nov. 1. 15:27
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
67 kilóval jöttem haza a szülés után, most 65 vagyok, pedig 13 hónapig szoptattam. Most 14 hónapos a lányom, kilóban ugyananniy vagyok, viszont a csipőm sokat huzódott vissza, igy nem vagyok olyan széles már. De a kilók szeretnek engem, igy kalóriaszámolással próbálok fogyni, most hogy már nem szoptatok.
2009. nov. 1. 17:36
 13/22 anonim ***** válasza:

Hú,lányok,mennyi szerencsés kismama!

Én 16 kilót híztam és volt rajtam kb.8 kg plusz is.Szülés után csak annyi ment le rólam ami a baba,méhlepény, víz!Szoptatás alatt jött fel pár kiló az elején,még mindig szoptatok a súlyom áll!20 kg-ot szeretnék mejd lefogyni,de hogy hogyan,azt nem tudom,soha nem tudtam fogyózni!

2009. nov. 1. 21:09
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Aki még szoptat, mit eszik, hogy fogy? Én szoptatok, de nem hogy fogyok, még 1-2 kg-ot híztam is.:( Eszem rendesen, nem nézem a kalóriatáblázatot...ami a babának a legtáplálóbb, ezt tartom szem előtt. Ti mit esztek, hogy fogytok? Én 56 kg voltam, szülőszobába 79 kg-val mentem, és most 68 kg vagyok. Nem érzem jól magam a bőrömben, összeér a combom, ami előtte soha nem volt. Rossz kövérnek lenni!:( De a kisbabám miatt soha nem fogyóznék. Pedig még így is a tejem elég kevés, pótlom tápszerrel:(

2009. nov. 3. 07:29
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Én pont így voltam,59-el kezdtem,72-vel mentem be szülni és mikor hazajöttünk 64-65 voltam.Aztán a szoptatás során feljött még négy,pedig nem ettem többet,csak raktározott a szervezetem.Aztán mikor már csak kevés tejem volt elkezdtem odafigyelni az evésre.A tejem nem lett több,bárhogy próbálkoztam,úgyhogy feladtam.Elkezdtem update szerint enni,bár ezt ne úgy képzeld,hogy állandóan néztem a kódokat,hanem inkább arra figyeltem,hogy kiiktattam az édességeket,de reggel és ebédre rendesen ettem,normális adagokat és este csak felvágottat zöldséghekkel,vagy sajtot,tojást,kenyér nélkül.Meglapő módon a tejem nem csökket,ugyanúgy szoptattam még egy hónapig viszont elkezdtem fogyni.Azóta eltelt több mint két hónap és már nem szopizik a babám,bár nem azért,mert elapadt a tej hanem mert ő úgy döntött hogy nem kér többet és egyik napról a másikra abbahagyta.Azóta lement 7 kiló,most 61 vagyok.Egyébként teljesen megértelek,én is nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben.Semmi nem jött rám,összedörzsölődött a combom stb.Azóta visszajött az önbizalmam is és látom a férjemen,hogy tetszik neki a változás és mondta is,hogy büszke rám...ez a legfontosabb.Szerintem csak arra figyelj,hogy ne egyél édességet és a lisztes dologkat mértékkel.Pl.reggelire.Egyél sok zöldséget,gyümölcsöt,húst,sajtot,sovány tejtermékeket és meglátod neked is sikerülni fog!Ha kérdésed van írj nyugodtan privit,szívesen válaszolok,tudom milyen érzés ez.Azt gondolom én is,hogy ilyenkor a baba a legfontosabb de azért nem mindegy,te hogy érzed magad,mert bizony a baba is megérzi,ha valami gond van.

2009. nov. 3. 18:22
 16/22 A kérdező kommentje:
Mióta ezt a kérdést kiírtam, egy dekát sem fogytam.:( Most elkezdtem tornázni, és a cukrot mellőzöm. A babám 4 és fél hós, tejem már annyi sincs, mint eddig..:( Viszont kezd a súlyom nagyon zavarni, most már megint fontosnak érzem, hogy csinos legyek, mint régen.
2010. jan. 4. 11:21
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez alkat kérdése és kár magatokat bántani, ha nem fogytok úgy vissza, mint terhesség előtt. Persze nekem könnyű mondani, én is a szerencsésebbek közé tartozom. 64 kg voltam, 77-tel mentem szülni. Nagyon hamar visszafogytam, bár a pocimon a bőr eléggé megnyúlt, de mire a babám 6 hónapos lett a hasam is a régi lett. Most a babám 16 hónapos, én 60 kg körül vagyok. Sajna nem eszem sokat, mert sokszor el is felejtem, állandóan éhségben vagyok egyébként. A fiam egy örökmozgó, nem lehet ülni mellette egy percet sem és még mindig szopik. Gondolom nálam ez játszott közre a lefogyásban. A párom is megjegyezte, hogy nekem nagyon jót tett a terhesség, mert sosem voltam még ilyen csinos, még a hasamon a kockák is látszanak. Szülés után, mikor lementek a kilók és ugyanolyan voltam mint előtte valahogy az én hozzáállásom is megváltozott. Régen baromira zavartak a hepe-hupák, de most nagyon elégedett vagyok, hiszen egy gyerek után úgy nézek ki, mint régen. Már nem zavarnak a tökéletlenségek.

Lusta vagyok tornázni, a gyerek után rengeteget kell menni, sokat sétáltunk a nyáron. A régi énemhez képest sok levest eszek, az első évben nagyon kívántam, de az édességet is, rászoktam a nassolásra. Gondolom a szénhidrátok miatt, hogy legyen energiám.

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön elérned amit akartál, de tényleg ne bántsd magad!!! Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, levest, játssz a babáddal amennyit csak tudsz, így folyton mozgásban leszel, ha nem tornázol akkor is.

Boldog babázást!

2010. jan. 4. 11:32
 18/22 bucibabuci ***** válasza:
Terhesség alatt 10 kg híztam szülés után 12 ment le, de mégis kövérebb vagyok, főleg hason. Nem megy rám egy régi nadrágom sem, pedig 7 hónapja szültem:(
2010. jan. 4. 11:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor most mit is együnk ? 25-30 kg plusszom van :(
2010. jan. 4. 11:44
 20/22 anonim ***** válasza:
14 hónapos a fiam és még szoptatok. Én a világon semmit sem fogytam csak magától a szoptatástól. Kb. 30 kg plusz volt rajtam. Már ment ebből le, mert életmódot váltottam. Szerintem kell még kb. 8-10 hónap, hogy lefogyjak. Sajnos nekem nehezen megy a fogyás.
2010. jan. 4. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!