Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párom a pár napja meghalt...

Párom a pár napja meghalt anyja nevét akarja adni majd a kislányunknak. Nekem ez a név nem tetszik, a párom kedvért belemenjek abba, hogy ez legyen a kicsi neve? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk Júliánk lett volna, ha nem fiút várnék. Ez nem lehet köztes megoldás? Egyébként a 2 név szerintem is jó ötlet.
2013. aug. 30. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Dédim és nagyim is Julianna. A dédimmel egy napon született)100 év különbséggel) a lányunk.Az ő iránta való tisztelet miatt szerettük volna a Julianna nevet.De a nagyim azt mondta szó sem lehet róla. Igy megnéztük milyen egyéb nevek vannak azon a névnapon amikor a dédim a névnapját tartotta és igy lett Lilla. EGyébként nagyon szép név szerintem.Mi a veuetéknév mert ahhoz ha passzol én adném. Nagyon aranyos név kisgyereknek is,de komoly is Julianna ként. Julisként meg olyan bohoka:)
2013. aug. 30. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
"kedves" egy nagyi
2013. aug. 31. 08:57
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk is majdnem ez volt a helyzet csak az Anyukája 4 éve halt meg.

Én nem szerettem volna másodiknak sem az Anyukája nevét,mert a születendő gyermekünk egy teljesen külön egyéniség, nem szerettem volna megpecsételni így az életét. Nekem a terhesség alatt halt meg a Nagymamám akihez nagyon közel álltam mégsem fordult meg a fejemben, hogy az ő nevét adjam a lányomnak. Én elmondtam a páromnak, hogy ezért nem szeretném és megértette.

2013. aug. 31. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Azért attól nem lesz a gyerek sorsa megpecsételve, mert tiszteletből megkapja egy felmenője nevét második keresztnévként.
2013. aug. 31. 13:35
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
Julis lett a kölyök végül is?
2017. febr. 12. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!