Nektek tetszik a Győző név? Adnátok a fiatoknak?
ismertem győzőt, nagyon szimpatikus srác volt, nekem ez alapján pozitív... mire nagy lesz a gyereked, remélhetőleg feledésbe merül győzike...
amúgy meg nem a győzikézés lesz jellemző,
gondolj bele a jázmin névbe (dammak jázmin) nem az aladin csajára gondolsz, vagy a linda névbe (nem a karatézos rendőrcsajra asszociálsz)
ha tetszik, add neki :) amúgy is "beszédes" név, és hát nomen est omen ... :)
szép név a győző, de szegény az apja után mindig is a "kisgyőző" lenne, még akkor is, mikor már 180 centi és 20 éves, utálni fogja, hogy ő a "kisgyőző"... vagy másik eset, hogy az apja lesz az "öreggyőző" na az meg aztán a férfibüszkeségnek ad rendesen... :) :)
persze ez vicc csak :) nekem a Győző jobban tetszik, mint a RIHÁRRRD (olyan kemény hangzású... mondhatnám, hogy "hard" :)
szép név a Győző, nekem nem romás, és nem a Győzike ugrik be elsőként...
mi a párommal 4-5 alkalommal is változtattunk a leendő gyerek nevén... még nálatok is lesz szerintem több ötlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!