Nektek hogy tetszik az Alíz és a Lili név? Milyen jellem jut róluk eszetekbe? Ti adnátok a babátoknak?
A Lili tetszik, kislányos , bájos, nőies név.
Az Alíz nekem kicst negatív valamiért. Én a Lilit választanám.
A Liliről az ugrik be,hogy minden második kislányt így neveznek el...ezen kívül végül is egy szőke,kék szemű kis törékeny kislány jut róla eszembe,és 99%-ban majdnem az összes Lili így néz ki aki a környezetemben van.Viszont nagy korában,felnőtt nőként nehezebben viselném,ha Lili lennék. :)
Viszont az Alíz ritkább,és nagyon szép név! Még kicsi lehet becézgeti,pl. Lizi,viszont egy felnőtt is büszkén viselheti,igazán nőies név! Ha lenne lányom,az Alízt választanám. :)
Nekem az Alíz nagyon tetszik egyik ismerősömet is így hívják és ő egy nyugis nagyon jól tanuló intelligens ember.
Van Lili ismerősöm is viszont ő nagyon hisztis és nem igazán kedvelem.
Szóval nekem az Alíz sokkal jobban tetszik :)
Lányom is Lili,Lilien pontosabban.Ugyan szőke hajú és kék szemű,de nem nevezném törékenynek 10hósan és kb. 10kilósan.Akaratos,hisztis jellem eddig.
Aliz is tetszik,nem tudok jellemet kötni hozzá,nem ismerek egyet sem.
Már lassan a csapbol is Lilik folynak. Én egyszerűen nem értem, mi tetszik ebben a névben ennyi embernek.Szerintem egy komolytalan, idétlen, bugyuta név.
Az Alíz tetszik, nem a kedvencem, de szép normális női névnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!