Lea névről mit gondoltok? Tetszik?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 11:46
3/13 anonim válasza:
Nekem tetszik,ha lesz lányunk még akkor Lia vagy Lea lesz.Az első kis babunk is kislány és Lilien :)
4/13 anonim válasza:
Tetszik, egy hosszú vezetéknévhez tudnám elképzelni.
5/13 anonim válasza:
A mi lányunk Lia.
Nagyon passzol rá a név. Hosszú vezetéknév, rövid középső név és hosszú a harmadik név.
Dallamos, egyszerű és csoda szép :))
7/13 anonim válasza:
Nekem is tetszett nagyon. Szülés előtt 1 hónappal költöztünk be az új lakásunkban. Akkor ismertem meg 3 kislányt is az utcában akiket Leának hívnak. Ezért úgy döntöttem másat választok. 4 Lea már túl sok lett volna!
8/13 anonim válasza:
Nekem csak az angol (Leah) változata tetszik, egy angol kislánynak csodaszép.
9/13 anonim válasza:
A Lea héber eredetű név, jelentése vadtehén, antilop.
Ráskay Lea kódexmásoló domonkos apáca volt a 16. század elején.
LEA alapítvány= Leány Anya Gyerek Alapítvány
Olyan nevet válasszatok Neki, ami majd felnőtt korában is tetszik és a munka világában is előnyös. Tudjátok nem a szülőnek kell, hogy tetszen a név, hanem a gyermeknek. Hiszen Ő viseli. A név választás komoly feladat. Olyan nevet kell neki adni, akire felnézhet az ember, egy példakép. Én nagyapám és nagyanyám kereszt neveit adtam gyermekeimnek. Mind kettő nagyszülőm rendkívüli ember volt.
10/13 anonim válasza:
Minden magyar név gyönyörű.
Ez nem magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!