Mit gondoltok a Zab Laura Mirabell névről?
Figyelt kérdés
Szerintem gyönyörű név, szép a csengése, bár lehet, hogy én már túl elfogultan tekintek rá, szóval ezért gondoltam rá, hogy tanácsos lenne pár külsős vélemény :) Úgy gondoltam, hogy mivel a vezetéknév nem túl előnyös, olyan keresztneve(ke)t választok, ami úgymond "elvonja a figyelmet" a vezetéknévről.. Mit gondoltok? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.2013. júl. 10. 01:42
1/18 anonim válasza:
Nekem sok a kèt keresztnév, vagy az egyik, vagy a másik
2/18 anonim válasza:
Én sem értem a 2keresztnevet, nekem mindig olyan érzésem van, hogy a szülők nem tudtak dönteni. De most ez nagy divat. Ha mindenképp ezt a 2nevet választjátok, akkor a Mirabell legyen elől, mert ZabLA Ura Mirabell, hát elég vicces...
3/18 anonim válasza:
Nekem kicsit olyan, mintha levágták volna a végét, a Mirabella nem tetszik? Vagy a Mira? Zab Laura Mira? Zab Laura Mirabella? Szerintem így jobban cseng, dallamosabb, akár a rövidebb, akár a hosszabb második keresztnevet nézzük.
4/18 anonim válasza:
2-es, olyan illúzióromboló vagy! ;) 3-as voltam
5/18 anonim válasza:
Hát lehet illúzióromboló voltam, de ez van. Én mindig gyerekfejjel gondolkozok, és tudom, hogy csúfolódnak a gyerekek. Ha nem a nevével, akkor mással, de szerintem nem kell okot adni rá.
6/18 anonim válasza:
Igazad van amúgy, és szerintem jó is, hogy írtad! Inkább mi felnőttek vegyük elejét ennek, mint hogy később a pöttöm sírva jöjjön haza, hogy csúfolták! Engem is csúfoltak és igazi lelki törés volt, egészen 15 éves koromig mindenki röhögött rajtam a vezetéknevem miatt és egy barátom sem volt, csak miután sulit váltottam és tiszta lappal kezdhettem. Bár ott is volt aki cikizett, de az degenerált stréber idióta volt és a többiek többet cikizték őt, mint ő engem. :)
7/18 anonim válasza:
igaza van a 2esnek. Zabla. Ennyi.
8/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, szép a csengése! :) És a Mirabell könnyedebb név mint a Mira.
9/18 anonim válasza:
nekem a Laura nem tetszik benne, az előzőek miatt, de a Zab x Mirabell szép lenne
10/18 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj, a bölcsiben a fiamnak szinte csak hasonló nevű csoporttársai vannak, pl. X. Géza Noel, Y. Éva Adelin, Z. Anna Titánia, stb. Most ez a divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!