Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Zab Laura...

Mit gondoltok a Zab Laura Mirabell névről?

Figyelt kérdés
Szerintem gyönyörű név, szép a csengése, bár lehet, hogy én már túl elfogultan tekintek rá, szóval ezért gondoltam rá, hogy tanácsos lenne pár külsős vélemény :) Úgy gondoltam, hogy mivel a vezetéknév nem túl előnyös, olyan keresztneve(ke)t választok, ami úgymond "elvonja a figyelmet" a vezetéknévről.. Mit gondoltok? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.

2013. júl. 10. 01:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem tetszik ez a különleges név divat.

A Mirabell már erős túlzás.

Bár ha cigányok vagytok akkor tökéletes, ott divat az ilyen név.

2013. júl. 10. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Mirabell, a meghitt ragyogás :-) A TV-ben reklámoznak ezzel a szlogennel egy Mirabell nevű fürdőszoba csempés céget. Nekem kapásból ez jutott eszembe.
2013. júl. 10. 14:22
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
11-es! Ne cigányozz ez olyan gonosz dolog! Ennyi erővel már kb az összes női név cigányos!
2013. júl. 10. 17:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy kérdés : ha nem találod olyan előnyösnek a Zab vezetékneve, de neked olyan szép vezetékneved van, ami a kérdésed mellett is ki van írva, az teljesen kizárt, hogy a kislányodat is Andrássy–Zab Laurának, vagy Mirabellnek hívják? Bármelyik nagyon szép és nemes hangzású lenne.
2013. júl. 10. 18:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszaitokat, nem is számítottam ilyen sokra. Az a helyzet, hogy szerettem volna, ha a gyerekek nevei is Andrássy-Zab lett volna, de az anyós már akkor is neheztelt, amikor kiderült, hogy az ő családnevüket nem előre teszem, szóval a gyerek kérdésnél úgy voltam vele, hogy inkább hagyjuk is. Nem is akartam felhozni. Aztán a suliban a kicsik, akkor is megtalálják ugyanúgy a csúfolnivalót, ha Andrássy lenne elöl, nem?
2013. júl. 11. 19:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Na és ha fiú lenne és Zab Lázár ??? :) Ugy látszik ezt a zablát jól kitaláltam mindkét gyereknél :D habár nekem egészen addig, amíg fel nem hoztátok, eszembe sem jutott!
2013. júl. 11. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok, aki a Mirát javasolta. Szerintem a Lázár nem túl szerencsés választás, bár személy szerint egyik fiú név sem tetszik az Olivéren kívűl. Gondolkozz még más fiú neveken. Önmagában a Lázár amúgy nagyon szép név, de a Zab mellett nekem valahogy nem jön be. Talán gondolkozz magánhangzóval kezdődő nevekben, pl Emíl, Ákos, Olivér, stb.
2013. júl. 12. 17:27
 18/18 anonim ***** válasza:

A Zab tényleg nem egy előnyös vezetéknév, de a Laura sem passzol hozzá.

A- A-U-A...

Zab Zsófia már inkább.

Lágyabb keresztnevet keress szerintem.

A Mirabell szörnyű. A három együtt különösen furcsa.

2013. aug. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!