Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállalnátok gyereket?

Vállalnátok gyereket?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.Esti iskolába fogok járni heti három nap.NApi négy órában.

Csecsemő és gyermekápolónak fogok tanulni.

Szeretnék gyereket.A párom is.A párom nálam 15 évvel idősebb.VAn háza,és jó kereső állása is.

A párom,már nagyon vágyik egy gyerekre,mert többet is szeretne és azt mondja,hogy nem szeretne a nagyapja lenni a gyerekeinek.Végül is én is szeretnék gyereket,többet is,de vajon ki tudnám melette járni az esti iskolát?

Vagy halaszam az iskolát?

Ti mit csinálnátok?

Megvető válaszokat mellőzétek!

2013. aug. 24. 18:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Leírom végül hogy alakult az életem,hátha segítség lesz másnak.Végül is 22 évesen szültem.Munka melett nem tudtam elvégezni az esti iskolát.21 évesen beiratkoztam kisgyermeknevelő esti suliba.Az első évben terhesen játam a második évben jött velem a kisfiam.Ötösre vizsgáztam.Aztán született még egy fiúnk.Mostmár két gyerekkel tanulok.Örülök,hogy így alakult,munka melett nem tudtam tanulni,szerencsére a gyerekekkel sikerül!
2018. ápr. 30. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!