Vállalnátok, úgy gyereket, hogy a párotok nem szeretne második babát?
Szia!
Ha a férjem nem szeretne második babát én pedig igen akkor valahogyan megpróbálnám rábeszélni.
Ha nagyon nem menne bele akkor nem.
Eszembe sem jutna.
Bocs, de szerintem ehhez két ember kell.
Ez nagyon nehez kerdes.
Ha anyagilag bele ferne nem tudom miert ne szeretne.Ha anyagilag nem fer bele akkor nekem kell bele torodnom...szerintem.
Mert nem lehet egyik fel sem onzo....azt kell nezni, hogy mi a legjobb a gyerekeknek es nem azt, hogy mi a legjobb nekunk szuloknek.
Akkor nem vállalnék. Nagyon nagy szomorúsággal, de beletörődnék. Szerencsére nem ez a helyzet, de egyik barátnőméknél igen.
Nálunk nem akar a férj testvért, mert attól tart, hogy megint lány lesz...
Ha a feleség garantálni tudná a fiút, akkor belemenne. Nem tudok hozzászólni, abszurd felfogásnak tartom.
nehéz kérdés,remélem nem leszek lepontozva,de ha pl anyagi vagy egyéb valóban fontos dolgok nem játszanak közre,csak egyszerűen nem akar és kész,mért pont nekem kéne engedni ,ha nekem meg az az álmom,hogy 2gyereket szeretnék, mert nekem is van tesóm s elképzelhetetlennek tartom h a párom 1ke legyen s ne ismerje a testvéri szeretet nagyon erős kötelékét...
szoval mért nekem kéne mindenképp engedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!