Más is ennyire elfogult a gyerekével, mint ők?
Nagyon sokan ilyenek. Minden szülő/nagyszülő a saját gyerekeit tartja a legszebbnek, legcsodálatosabbnak, legtökéletesebbnek, és avn, akik ezt jangoztatják, van, akik magukban tartják.
Én a magamban tartós fajta vagyok, de ennyi év után már egyáltalán nem zavar, ha valaki ezt kimondja a saját gyerekéről.
Engem ez egyáltalán nem zavar, csak az, ha valaki folyton úgy teszi ezt, hogy közben állandóan leteszi a másik gyerekét, ha folyton hasonlítgat (persze, csak azokban a dolgokban, ahol szerinte a sajátja jobb, amiben a sajátja el van maradva, azt a témát meg messziről kerüli).
az enyém is a legszebb meg legügyesebb..
mondjuk olyat még nem mondtam, hogy más a nyomába se érhet... :)
lehet csak neked tűnik úgy, hogy dicsekszik, valahogyan el kell mesélni hogy felállt stb.
Én pont tegnap gondolkodtam, hogyan mondjam el a barinőmnek, hogy a lányom felült, illetve mászik egy hete.
Az én lányom 6 hós az övé 8 és még csak forog, ami nem baj alapvetően csak a múltkor tanácsadáson a védőnő mondott valami olyasmit a babámra, ami láttam rosszul esett neki.
Nem szeretném ha ilyen kérdést írna ki.:)
Ne vedd magadra, vannak ilyen anyukák ilyenek is maradnak..(pl anyósom mai napig elmondja,hogy az ő kislánya a legszebb a világon.pedig már 24 éves a kislány)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Egyébként igen, én is a legszebbnek és legügyesebbnek tartom a lányomat, de sosem dicsekszem vele, és nem mondom nyíltan a másik szemébe hogy az én lányom aztán sokkal szebb mint a tiéd, és a te gyereked az enyém nyomába sem érhet. Szóval akkor az a normális, hogy leszóljuk a másik gyerekét?
Minden szülő a saját gyerekét látja (általában) a legszebbnek és a legjobbnak, de amit írsz, az azért túlzásnak tűnik.
Másrészt meg ezt nem szokás és nem illik folyamatosan mondogatni, mert azért egy normális szülő tudja azt is, hogy mások (idegenek) nem így fognak az ő gyerekére nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!