Aki együtt fürdik a gyerekével, hány éves koráig teszi?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 14:19
1/4 anonim válasza:
3,5 éves a nagylányom, 1 a kicsi!
Nálunk simán fürdünk együtt 3-an is, apával is fürdenek...én úgy gondolom,h szólni fognak ha már nem igényük!Mi mindent megbeszélünk, ha valami nem tatszik nekik szólhatnak!(mármint csak a nagy tud még szólni)
De ha zuhanyzás van akkor is bárki bemehet bárkihez, majd egyszer elkezdődik az ajtóbezárás,és természetesen tiszteletben lesz tartva az igényük!De szerintem ez még odébb van!
2/4 anonim válasza:
Szerintem gyereke válogatja.Az,hogy szólni fognak,ha nem igényük szerintem nem feltétlenül a legjobb.Barátnőm kisfia még mindig szeretne,akár még velem is fürdeni.De már túl kíváncsi,és ezért lett bevezetve,hogy a fiúk a fiúkkal,lányok a lányokkal fürdenek.Én is így tervezem.
3/4 anonim válasza:
A gyerek szólni fog ha majd nem akar.Az én kislányom 5 évesen akart elöször egyedül fürdeni.A kisfiam velem fürdik,8 hónapos és azt halottam hogy kivételesen jó ha az anyával fürdik mert érzi a közelséget a csupasz testünkön és én még a kádban szoptatni is szoktam.Nagyon szereti.
4/4 A kérdező kommentje:
Én ugy terveztem,hogy 3 éves korig fürdünk együtt,mert így később majd nem is emlékszik rá.
2013. jún. 17. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!