Sedatif PC homeopátiás "nyugtató" alvászavarra? Használja valaki? Mik a tapasztalatok?
Egy holnapon találtam rá, alvászavarra javasolják, de azt írta a cikk írója, hogy nem szabad hosszú távon adni! Ad valaki ilyent a babájának?
Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Köszönöm a választ! Akkor nektek használt igaz? Szerinted érdemes kipróbálnom? Csak mert nekünk a chamomilla nem jött be sajnos, se a Viburcol kúp... :(
Egy ideig én sem hittem a homeós cuccokban. Az első szülésem után szedtem tejserkentésre- nem használt, adtam a babának hasfájásra(chamomillát)- nem használt. Mondjuk a Viburcol kúp az egyből bevállt. Aztán rájöttem, hogy egy csomó hibát elkövettem: pl fénytől védett helyen kell tárolni én meg kiraktam az asztalra, ahova odatűzött a nap. Előtte, utána nem szabad enni, inni kb 1 óráig, én meg a gyereknek evés előtt adtam közvetlenül. Nyelv alatt kell szopogatni, én meg lenyeltem. És mentolos fogkrémet is használtam, pedig azt sem szabad. Szóval, szerintem emiatt nem használt. Most 30 hetes vagyok a második babámmal és Tarentulla Hispania-t szedek, ez is "altató", arra jó, ha azért nem tudsz aludni, mert "kavarognak a gondolatok a fejedben".
Szerintem próbáld ki, a Sedatifot - nem lehet hozzászokni, csak be kell tartani a szabályokat. Gyereknek vízben feloldva kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!