Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy éltitek meg, hogy...

Ti hogy éltitek meg, hogy elhagytak a "barátok"?

Figyelt kérdés
Tegnap este ismét belevágtam, vagy 10 üzenetet küldtem el volt "barátoknak", miujság, össze kéne futni stb. Mindegyik lepattintott, hogy sok dolguk van, munka, buli stb. Nem érnek rá találkozni. Ennyit ér valaki? Férjhez mentem most várjuk második babánkat és egyre többet gondolok arra h magányos vagyok. Ne értsetek félre van bőven mit csinálnom itthon meg boldog vagyok nagyon, csak a férjemen kívűl nincs akivel beszélgethetnék. Hiányzik egy barát. Ha ők is megállapodnak az ő barátaik is elhagyják majd? Akkor rájönnek milyne rossz érzés. Nem akarok rosszat senkinek, csak szomorú vagyok. Esetleg nincs köztetek szegedi anyuka akivel tudnánk sétálni? Kisfiam 1 éves lesz.
2013. aug. 19. 08:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Tudjátok azért nem csak a barátnők a hibásak. 10 éves barátnőmtől 4 hónapra szülés után megkaptam, hogy én csak tanulok míg ő anya. Tudod, hogy nem teljesen így értette, de baromira rosszul esett, pedig én soha nem szerettem volna korán szülni, szóval nem is azért.

Én túlléptem rajta azóta is szívesen találkozok vele, de eltudom képzelni hogy ezen mondjuk más egy életre megsértődik.

2013. aug. 19. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:
1. vagyok nos az én esetemben szó sincs olyasmiről,hogy esetleg többre tartanám magam,csak rá kellett jönnöm főleg érdek barátaim voltak
2013. aug. 19. 17:31
 13/18 anonim ***** válasza:
*10. vagyok
2013. aug. 19. 17:31
 14/18 anonim ***** válasza:

szegény... én legalább számítottam rá, hogy ha babázom, a barátaim kicsit hanyagolnak

lehet, hogy ilyenkor tapintatosak akarnak lenni, és nem zavarni téged, biztatnod kell őket, hogy ne féltsenek, te nem változtál meg!

amúgy, ha az összefutásnál a gyereket is vinnéd magaddal, már inkább lehet, hogy annyira akkor nem akarnak talizni... (én is ilyen voltam sajnos)

amúgy meg nyár van. 1 éve még én is alig értem rá a barátoknak, össze vissza mentem, még most is kitart a sok program okozta élmény, hogy már 3 hónapja babázom.

ne szomorkodj, lesznek anyukák, akikkel egymásra találtok, és új barátságok alakulnak ki.

ui: az én párom annyira mufurc pasi, hogy én még vele se tudok csevegni, ezért írogatok, olvasgatok itt pl. :)

2013. aug. 19. 21:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Érdekes amit írsz. Én már előbb, máshogyan tapasztaltam meg ezt a dolgot. A barátnőimnek lett előbb családja, babájuk. Érthető módon nem volt már annyi idejük találkozni, bulizni főleg, közös időtöltésekre anyagilag is meggondolták. Ritkábban találkoztunk és elnéztem, hogy növekednek a csemeték, lassan visszamentek dolgozni és még kevesebb idejük maradt a kikapcsolódásra.

Most én vagyok itthon a babánkkal, a régi bulizós "haverok" végleg lemorzsolódtak, egy-két barátnő maradt meg, akik meglátogatnak vagy beülünk vhová egy rövid kávéra. Új barátokat szereztem, akikkel régen jóban voltunk, elmaradtunk egymástól, de most ők is babáznak így van közös téma, élmények, gyerekek is jól érzik magunkat együtt.

2013. aug. 19. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez ember függő! Nálunk nem változtatott semmin a kislányom érkezése. Ez bizonyára függ attól is, hogy te menyire kerested őket. Igaz én sem járok bulizni, de egy délutáni kávézó vagy közös vásárlás simán belefér. Sőt! Azóta megismerkedtem más anyákkal is, de a régebbi barátokkal sem változott a viszony.
2013. aug. 20. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Megértem a kérdezőt! Nálunk is ez a helyzet, korábban hetente-kéthetente buli, összejárás hétköznapokon, "éltük világunkat"... 6 és fél hónapos várandósan az "ismerősök" háromnegyede lemorzsolódott, a maradék irigy, rosszindulatún kívül egy kismaroknyi ember maradt, illetve szerencsére a családtagok, akikre számíthatunk. Mondjuk, családon belül is vannak érdekességek, például sógor+sógornő egyszer nem kérdezte meg, hogy vagyunk, és ha találkozunk is, úgy telik el az idő és a beszélgetés, mintha a terhesség nem is létezne! (nem tudom, irigységre tudok csak gondolni...) de kezdek túllépni ezeken a dolgokon, és csak a picire, a páromra, és a néhány őszinte barátra és családtagra koncentrálni.
2013. aug. 21. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Jaj, utolsó, nehogy azt hidd már, h mindenki irigy rád....nem te vagy a világ közepe, csak azért mert terhes vagy. Lehet, h egyszerűen nem mernek mit kérdezni. volt már itt is beszélgetés arról, h mit szabad és mit nem kérdezni egy kismamától és kiderült, h már az is sértő, ha azt kérdezik, fiú vagy lány, vagy ha azt, h egyben vagy-e még. Meg úgy összességében minden tilos. Na én akkor azt mondtam, én tényleg semmit nem fogok kérdezni, még akkor sem, ha látom, h már remegve várja, h észrevegyem a terhességét. ehhez tartom is magam. fészbukon írok a képe alá egy gratulálok-ot a többi alá, oszt' ennyi. Azzal csak nem lépek senki lábára.
2013. aug. 21. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!