Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Elhagyták a leletem, ti mit...

Elhagyták a leletem, ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Magándokihoz járok, de a vizsgálatokat (vérvétel) a kórházban csinálják, 4 hetente uh azt a dokim csinálja magánrendelőben. 20 hetesen azt mondta vesz le hüvely kenetet, hogy ha valami gond van akkor szülésig bőven ki lehet kezelni. Tudom, hogy ez nem kötelező vizsgálat, de örültem, hogy foglalkozik vele. Azt mondta az eredmény 1 hét múlva meg lesz. 6 hete várok az eredményre. A doki azt mondta, meg van az eredmény minden rendben vele, csak elfelejtette kinyomtatni. (4 hete folyamatosan elfelejti kinyomtatni) Amúgy a nevemet sem tudja, nem hogy fejből tudja, hogy milyen lett az eredményem. Ma felhívtam a kórházat gondoltam akkor magam megyek be a leltért, mert látni akartam valóban minden rendben e. A kórházban azt mondták nincs ilyen leletem, nincs leadva ilyen kenetem, és eredményem sincsen. Felháborítónak tartom, hogy így elveszítették a vizsgálatomat, és legalább annyi gerinc lenne bennük (orvosom és asszisztens), hogy azt mondja bocsi elhagytuk.

2013. aug. 12. 21:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Az asszisztenst ha felhívom, hogy mi van azt mondja, hogy sajnos még ülnek rajta nem tud mit csinálni.
2013. aug. 12. 21:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Válts orvost. Az ilyen dokit hiába fizeted meg, csak a markát fogja tartani, de a szülésre sem fog bejönni.
2013. aug. 12. 21:08
 3/17 anonim ***** válasza:

Megmondanám az asszisztensnek és a dokinak, hogy a kórházat felhívtam, és nem találnak ilyen néven leadott leletet. Újra elvégeztetném a vizsgálatot.

Valóban felháborító egyébként, főleg, hogyha még arról van szó, hogy letagadja azért, hogy mentse a bőrét.

2013. aug. 12. 21:09
 4/17 A kérdező kommentje:
26 hetesen hova váltsak már orvost? Még csak ötletem sincs kihez menjek, vagy melyik kórházba. Egyszer már akartunk orvost váltani, de akkor elmentünk 3 hoz is és mind csak rosszabb volt. :S Nem bánom, sőt már nem is akarom, hogy a szülésre bejöjjön, majd valaki ki szedni, de addig elkellenne jutnom. Nem ehhez a kórházhoz tartozok ha nincs orvosom akkor itt nem fognak már ellátni. A körzeti kórháztól pedig a szőr fel áll a hátamon.
2013. aug. 12. 21:12
 5/17 A kérdező kommentje:
Holnap hívom fel az asszisztenst (orvos elérhetetlen az esetek 90%-ban) és meg kérdezem megint mi a helyzet, aztán pedig megmondom, hogy beszéltem a kórházzal. Amikor pedig ismét megyek a dokihoz szólok, hogy ismételje meg a vizsgálatot.
2013. aug. 12. 21:15
 6/17 Babeli Zurzavar ***** válasza:
a lenyeg lemaradt: a doki az antsz-re, az antsz a vedonore mutogatott, a vegen nekem kellett hivatalos masolatot kernem 1000 ftert az antsztol, kulonben feleslegesen de beoltottak volna a fiam a szulest kovetoen...
2013. aug. 12. 21:18
 7/17 Babeli Zurzavar ***** válasza:
ha van ra idod es energiad akkor keresd fel a korhaz betegjogi kepviselojet... amugy nekem is hasonlo volt a helyzetem, csak a toxoplazma es a hepatitisz szures eredmennyel
2013. aug. 12. 21:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is kerestem már fel betegjogi képviselőt, aki finoman utalgatott, hogy nem érdemes forszírozni a dolgot. nekem a magzatvizes fiolákat törték szét, s mivel elmúltam 40, többek között félhettem a Down- kórtól. A tesztet már feleslegesen csinálták volna újra, kifutottam abból az időből, hogy elvetessem (ha nem lenne még három gyerekem, megtartottam volna betegen is, de így megfontoltam a dolgot). Hála Istennek semmi baj nem lett... Szóval én mennék a betegjogihoz, talán szerencsésebb leszel!
2013. aug. 12. 21:41
 9/17 A kérdező kommentje:
A kenetet a magán rendelőjében vette le és elvileg az asszisztense vitte volna be a kórházba. Akkor is mehetek a betegjoghoz? Össze veszni sem akarok velük, mert azzal csak magamnak ártok, főleg ha pl. ő lesz az ügyeletes mikor szülök. De nagyon fontolgatom, hogy a kórházban maradok, de egy másik orvoshoz megyek át.
2013. aug. 12. 21:45
 10/17 A kérdező kommentje:
Neked legalább be vallották, hogy eltörték. Nem is lenne semmi bajom, ha azt mondanák " bocsánat, elcsesztük" , de így hogy hazudoznak.... És az még a jobbik, hogy azt mondja az asszisztens, hogy még ülnek rajta, de hogy a doki azt mondja, ő látta az eredményt és minden rendben volt vele, hát az iszonyatosan felháborít.
2013. aug. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!