Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Elhagyták a leletem, ti mit...

Elhagyták a leletem, ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Magándokihoz járok, de a vizsgálatokat (vérvétel) a kórházban csinálják, 4 hetente uh azt a dokim csinálja magánrendelőben. 20 hetesen azt mondta vesz le hüvely kenetet, hogy ha valami gond van akkor szülésig bőven ki lehet kezelni. Tudom, hogy ez nem kötelező vizsgálat, de örültem, hogy foglalkozik vele. Azt mondta az eredmény 1 hét múlva meg lesz. 6 hete várok az eredményre. A doki azt mondta, meg van az eredmény minden rendben vele, csak elfelejtette kinyomtatni. (4 hete folyamatosan elfelejti kinyomtatni) Amúgy a nevemet sem tudja, nem hogy fejből tudja, hogy milyen lett az eredményem. Ma felhívtam a kórházat gondoltam akkor magam megyek be a leltért, mert látni akartam valóban minden rendben e. A kórházban azt mondták nincs ilyen leletem, nincs leadva ilyen kenetem, és eredményem sincsen. Felháborítónak tartom, hogy így elveszítették a vizsgálatomat, és legalább annyi gerinc lenne bennük (orvosom és asszisztens), hogy azt mondja bocsi elhagytuk.

2013. aug. 12. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

melyik kórház? hátha tud valaki jó dokit ajánlani onnan vagy a környéken...

egyébként nem késő dokit váltani, ha ennyire nem bízol meg benne

2013. aug. 12. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem a kiskönyvemet adták ki másnak 41 héten nst-n. Anélkül mentem szülni. Bára dokim mindent bevitt a gépbe is. Engem is zavart. Ha hamarabb történt volna ilyen szerintem cserélek.kórhàzat.
2013. aug. 12. 23:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után rossz zárójelentést adtak. Otthon vettem csak észre, hogy az adatok név, születési idő az én fiamé, de a szöveg amit írtak egy másik gyerekről szól.
2013. aug. 13. 08:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Látom azért mással is történik hasonló, ami engem megnyugtat, de elég szomorú. Igazából tényleg nem az a baj, hogy hibáznak ha nem az, hogy nem ismerik el. Emberek vagyunk hibázunk, csak ne nézzenek hülyének.
2013. aug. 13. 10:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Direkt nem szeretném sem az orvos sem a kórház nevét mondani, egy Budapesti pár éve felújított kórház. Amúgy rendesek, kedvesek aranyosak, de ettől most és néhány előzetes apróság miatt most kételyeim támadtak. De félek attól is, hogy másnál sem lenne jobb. A magánrendelésen mindig fizetünk rendesen, de ezen felül mi nem tudunk fizetni , ezt is nehezen spóroljuk össze , talán ezért meri ezt megcsinálni, mert nem fizetünk neki többet.
2013. aug. 13. 11:51
 16/17 anonim ***** válasza:
A zárójelentés nálunk csak félig volt valós, nem értem miért kell mást írni mint a valóság.
2013. aug. 14. 14:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Csoda történt. Felhívtam őket megint és végre bevallották, hogy elveszett a mintám így meg kell ismételni. Tegnap be is fáradtam a kórházba és levették megint. Remélem ezúttal 1 hét múlva meg is lesznek az eredmények.
2013. aug. 18. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!