Hogyan élted túl, amikor terhesen elhagytak?
"Még ha egy jobbért dobott volna el minket, de így ez feldolgozhatatlan." <-Szerintem esetedben pont ez a jó a rosszban. Én azt nem tudnám feldolgozni,ha úgy látnám egy jobbért hagynak el,mert akkor Magamat hibáztatnám és igen erős kisebbségi érzést keltene a dolog... Szóval szerintem Te még így vagy szerencsés helyzetben ezt kéne meglátnod az egészben. Ha egyszer tudod,hogy Te vagy a jobb választás, akkor nem érezheted Magad rosszul emiatt. A Kérdezőnek is azt javaslom,hogy érezze így Magát.
Orvosi segítség pedig jó ötlet!
Kedves utolsó! Köszönöm, jól esik a bátorítás! :) Csak sajna én ilyen defektes vagyok, és úgy fogom fel, hogy annyit sem érek mint az a semmirekellő "nő". Mert végül is miatta lett lapát a sorsom, a közös gyerekkel együtt.
Mindegy, azzal nyugtatom magam, hogy másokat is elhagytak, és mindenki feláll, tovább lép, ráadásul az én volt párom meg sem érdemli a bánkódást. Egyszer majd talán fel is fogom ésszel.
Kérdező! Őszintén sajnálom ami veletek történt!
"Csak sajna én ilyen defektes vagyok, és úgy fogom fel, hogy annyit sem érek mint az a semmirekellő "nő"."
100x többet érsz, mint egy ilyen cemende :) és a férfi (férfi???), aki egy ilyenért hagyott el meg sem érdemel Téged. Az ilyen férfiak miatt nyílik ki a bicska a zsebemben :(
Kérdező, sajnos segíteni én nem tudok, mert én alapból párkapcsolaton kívül lettem terhes és végig tudtam, hogy egyedülálló leszek.
Lehet hatalmas hülyeséget írok, emiatt elnézést is kérek, de minden rosszban van valami jó. Úgy nevelheted a gyermeked, ahogy tetszik, senki nem jön okoskodni, senki nem lesz jobb nálad. Nem lesz megfelelési kényszer, nem kell csak azért rendet rámolnod, mert apuka jön haza és hát ne egy disznóól fogadja. Nem kell senki elé letenni a tányért és el is pakolni utána, maximálisan tudsz a gyermekedre és magadra koncentrálni! Tudom ez egyelőre nem vigasztal, de biztos vagyok benne, hogy jobb lesz, amint kicsit magadhoz tértél, mert el tudom képzelni mekkora sokk lehet egy ilyen :/ pláne minden előzmény nélkül... nem is értem az ilyen férfiakat, egy reggel felébrednek, hogy nekik ez nem tetszik, vagy mi? Komolyan fel nem foghatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!