Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki terhesen...

Van itt olyan, aki terhesen talált új munkahelyet, a próbaidő alatt mondta el és mégsem rúgták ki?

Figyelt kérdés
Éppen munkát keresek, de lehet, hogy terhes vagyok. Ha találnék munkát (jó lenne!), akkor kénytelen lennék a próbaidő lejárta előtt elmondani. Járt már úgy valaki, hogy mégsem rúgták ki, hanem felvették állományba?
2013. jan. 6. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erősen kétlem. Melyik az a munkahely, aki mosolyogva felvesz azért, hogy aztán fizessen utánad anélkül, hogy bármi haszna lenne belőled? Ez munkahely, nem jótékonysági intézmény. Ha mégis találsz egy ilyen balek céget, ragadd meg az alkalmat, de szerintem ez cska álom.
2013. jan. 6. 16:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Ettől féltem... Köszi a választ!
2013. jan. 7. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!