Kinek meddíg szopizott a babája? Ès azt mikor? Este, reggel, éjjel? Hogyan hagyták abba? Maguktól elhagyták, vagy le kellett szoktatni öket?
Édesanyám szerint a bátyám 7 hónaposan magától elhagyta. (engem nem tudott szoptatni.)
Én is már nagyon várom, mert a lányom 1 éves, de még nap közben is kéri. Szerintem nálunk erőszakkal lesz elválasztva. De én kb. 2 éves korig szeretném szoptatni, igaz, jó lenne már, ha nappal nem kérné.
Az első gyermekem még mindig szopizik, most 2 éves.
1 éves volt, mikor újra terhes lettem, végig szopizott, míg a hugi a pociban volt. Nem lett volna szívem elválasztani, nem is lehetett volna. Most a 3 hónapos kicsimmel együtt szopiznak. Van úgy, hogy az egyik mellemen az egyik, a másikon a másik:). Nekem öröm, hogy így alakult, abszolút nem érzem tehernek, bár elég fárasztó.
A "nagy" kéri a jussát az elalvásaihoz, az éjszakai felriadásainál, féltékenységből és bármikor, amikor úgy szeretné.
Az én lányom is este alvás elött 2x 3x ébred akkor is kéri,és reggel 6 kor is csak cicivel alszik vissza.
Nem tudom,hogy fogunk erröl leszokni...
hát igen ma´r fa´rasztó a minden éjszakás fennt lét,de hát ez van.
Imádom a lányomat,de valószínü muszály lessz töle lassan megvonni" az éjjeli szopit,hogy aludhassunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!