Kisfiam 11 hónapos, és nagy cicibajnok. Le szeretném szoktatni már a szopizásról, most naponta 2 cicizés van, reggel és este. Melyiket hagyjam el először?
Figyelt kérdés
Ha rajta múlna, szerintem sose szakadna el, imád cicizni, legyek vele egy kicsit erőszakosabb? Nem lenne most már ideje rövid távon leszoktatni?2009. márc. 6. 21:08
1/7 anonim válasza:
Nekem 21 hónapos koráig "bírta", pedig volt hogy kimaradt egy hét is.
Aztán magától leszokott.
2/7 anonim válasza:
NE legyél vele erőszakos. Ez ez nagyon szoros kapocs kettőtök között, várd meg amíg ő választja le magát, különben lelkileg is megviselheti, ha hipp-hopp elveszed tőle.
3/7 anonim válasza:
Az enyém 9 hónaposan magától leszokott,fokozatosan és a tejem is szépen elapadt nem kellett borogatni...stb.
Azt mondják,hogy 1 év után már nincs miért adni cicit,csak megszokás.Neked meg tönkre mennek a fogaid.
4/7 anonim válasza:
A reggelit hagyd el.
Este jó lesz altatónak.
5/7 anonim válasza:
Ne legyél vele erőszakos! Az én lányom évekig szopizott, még ha nem is volt akkor már nagy jelentősége. Megnyugtatta, nagyon szerette. Ez is el fog múlni, mint annyi minden más, én nem sürgettem. Magától abbahagyta.
6/7 anonim válasza:
Mi is nagyjából ebben a cipőben járunk,csak 2 hónappal fiatalabban.Én úgy döntöttem hogy amíg szüksége van rá had cicizzen.Nálunk csak 1 szopi van kiváltva,de az se mindig.Igazuk van az elöttem íróknak,nem szabad erőszakkal elvenni tőle.Ráadásul tejet sem szabad adni 1 éves kor alatt,így legalább egészséges tejcsit kap.
7/7 anonim válasza:
Az én lányom még csak hét hós múlt, s bár kap már főzeléket, gyümölcsöt, minden étkezésre szopizik is. Nem hiszem, hogy 11 hós korára abba akarná hagyni... De ez nem is baj, mert én sem szeretném, ha abbahagyná. Jó neki, jó nekem, akkor meg miért? Le fog szokni, ha itt az ideje.
Annyira gyorsan nőnek, soha többé nem akar majd cicizni, ha egyszer leszokik. Én nem sürgetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!