Anyukák ez csak nekem tünt fel vagy másnak is?

Akkor én leszek az ellenpéld. Nekem fiatal védőnőm van, de egy még egy ilyen buta, régimódi, és nyávogós nőt nem ismerek. Rettenetes. És olyanokat mondott néha, hogy a hajam égnek állt. Folyton úgy kezel mintha én min. az űrből jöttem volna és fogalmam sincs mi az a gyerek, ő mindent jobban tud, hiába én vagyok vele egész nap, én ismerem, de ő azért mindig kioktat, hogy ezt nem így kell anyuka.
A legjobb az volt mikor a 4 hónapos lányom már nem evett éjjel és én ezt bűszkén meséltem neki. Ő vérszemet kapott és nekem esett, hogy hogy képzelem én, hogy nem adok egy 4 hónapos gyerenek enni éjjel, igenis keltsem fel, mert ennie kell. Na nekem ez volt az utols csepp a pohárba. Azóta csak akkor megyek hozzá, ha küldi a levlete, hogy kötelező tanácsadás lesz. Ha gondom van inkább a gyerekorvosunkhoz fordulok, aki szerencsére másik városban van, ő egy idős doki, de abszolut halad a korral, tapasztalt kedves és nem beszél zagyvaságokat.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát és tapasztalatát aranyosak vagytok:)
12.40.es "kedves válaszoló"kérdezd meg anyukádat meg anyosódat hogy miért nem tanitottak meg téged normálisan válaszolni ha valaki kérdez valamit.Amugy te miért is irsz ide ha egy ilyen semmire való vagy:)))Nevetséges:)Te anya vagy egyáltalán?

Valahol el kell kezdeni nekik is.Viszont az idősebbekel sincs minden rendben,sokszor nem elég segítőkész.A barátnőmnek az elején nem akart/tudott szopni a gyerkőc.Elkezdte fejni és cumisüvegből adni.A védőnője és az orvosa ahelyett,hogy segítettek/megnézték volna,hogy mi a helyzet,ráhagyták.Eszembe jutott a bimbóvédő.Felhívtam a saját védőnőmet,aki telefonon keresztül segített.Mondta,hogy nézzem meg mi lehet a probléma,mert én tudtam szoptatni akkor a "hibát" is látom.Ki is derítettem a problémát,nagy cici-kicsi száj(nem tudta normálisan bekapni)...elszaladtam bimbóvédőért,és bevált a dolog,azóta is szopizik.Nekem csak az a felháborító benne,hogy ez az ő dolguk lett volna!
Az én védőnőm olyan,mint amit a 12:40-es szeretne:-)
30 éve védőnő,2 gyerek anyukája,halad a korral és jó emberismerő(nem jár a nyakadra,ha nem muszály viszont lehet hívni és segítőkész)bejelentés nélkül nem jön...
Nekem nagyon szimpatikus,igaz már csak havi 1x találkozunk.(1 éves a kislányom)

Első babás vagyok.
Régi védőnőm fiatal volt, és egyfolytában felidegesített a hülyeségeivel. Aztán meg vérnyomást mért!!! Akármit kérdeztem fogalma sem volt róla, sőt még a kötelező tájékoztatást sem adta meg, sem pedig az ajánlott nyomtatványokat-tájékoztatókat, mert épp sosem volt neki fénymásolata. A gyerekem egyetlen egyszer látta a 6 hét alatt.
Elköltöztünk, és most van egy idős, tapasztalt, fantasztikus védőnénim. Szabin van, nyaral és még akkor is segített mikor kértem, és még ő kért elnézést, amiért nem tud jönni!!!! Úgyhogy a régiek is lehetnek nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!