Ti ezen kiakadnátok vagy én reagálom túl és vagyok túl érzékeny?
Figyelt kérdés
Van egy 1,5 éves kislányom és most várjuk a testvérét, 37. hetet töltöm. Az orvos pihenésre ítélt és én is úgy éreztem kell egy kicsit szusszannom a baba érkezése előtt ezért úgy döntöttem nem főzök többet hanem menüt rendelek egy étteremből. Korábban is rendeltem onnan és elégedett voltam. Most azonban az új kifutófiúval már abban sem sikerült megegyezni hogy 11 és 12 között hozza, de belementem hogy legyen 12 negyed 1. Erre a héten már másodszor 1-kor hozta csak mire a lányom már visított az éhségtől és a fáradságtól. Ma már fél 1 után lemondtam róla hogy időben eszünk így jobb híjján adtam neki egy csokipudingot és leraktam aludni, mire éppen csukta volna le a szemét a kifutófiú gyakorlatilag rákönyökölt a csengőre.... Erre én kimentem és megmondtam neki hogy többet ne hozzon holnap sem kell már kiszállítania a kifizetett kaját mert ez így nem korrekt.... Kisvárosban élünk amúgy, tehát nem kell rohadt nagy távolságokat megtennie, az étterem amúgy gyalog negyed óra tőlünk! De én anniyra kikadtam hogy még bőgtem is... Ez normális? Vag y a terhesség miatt én vagyok ideggyenge és ez nem olyan nagy dolog?2013. aug. 15. 13:33
11/12 anonim válasza:
ilyen esetben azt csinálnám, hogy inkább vacsorára rendelném, mindegy mikor jön a futár, betenném a hűtőbe és másnap ebédre megennénk. nyilván nem ideális, de ha ők nem képesek a megbeszéltek szerint hozni, te meg nem szeretnél főzni, más kiszállító nincs, akkor talán ez a legjobb megoldás, hogy ne csokipudingot ebédeljen a gyereked .
egyébként igazad van, ha vállaltzák, legyen ott időben
12/12 anonim válasza:
Nem reagáltad túl,m Én is az étteremmel beszélnék.
De ez miért babás kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!