Én reagálom túl? Itt sírok 10 perce. ) -':
Figyelt kérdés
Párommal közös kisfunk pár nap múlva lesz egy éves, eddig csak mászott, már 8 hós kora óta. Az előbb kint megtett 3 lépést, bevittem megmutatni apának, milyen ügyes, meg is mutatta neki, de ő csak bámulta a tévét, nem is érdekelte! :-( Igaz, egy másik kapcsolatból neki van már egy kislánya, akit közösen nevelünk, akivel már átélték ezt, és csak nekem új, az első lépések izgalma, de akkor is, nekem baromi rosszul esett..:'-(2013. máj. 11. 16:38
2/15 anonim válasza:
HÁÁÁT: Nem uszítani akarlak, de igazad van és nem reagálod túl. Elég tapintatlan a férjed, Még,ha fáradt is akkor is megerőltethetné magát egy kicsit. Kitartást.
3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon meglepett ez tőle, hiszem imádja a pöttömöt, meg engem is, de most megbántott..
2013. máj. 11. 16:42
4/15 anonim válasza:
Szerintem túl reagálod!Persze hogy jobb lenne ha kimutatná az örömöt, de lehet neki ez a természetes.Amúgy is nem minden férfi akad fent a babadolgokon.Tudod, mikor egy gyerek mondjuk az oviban elmond egy anyáknapi verset, az összes anyuka üvölt a gyönyörűségtől, a pasik meg oda sem bagóznak, épp a focimeccs eredményét tárgyalják meg...! Szerintem ne fedd fel ezt a reakciót.
5/15 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Elhiszem, hogy rosszul esett.
Tv-t nézni az ember bármikor tud, de az embernek a saját gyereke élete első lépéseit nem fogja újra megtenni és hogy ettől fontosabb legyen a tv? Bunkó egy pasi az biztos.
Az meg hogy van egy másik gyereke is, az meg szerintem nem indok, hogy a másik gyereke első lépései az miatt már ne legyenek olyan érdekesek.
6/15 A kérdező kommentje:
Az teljesen más dolog..
Mikor mászott, láttam rajta, hogy reagált akkor, mint egy apa, akit érdekel, mikor gügyög, mikor feláll, mikor átfordult.. De most, mint akit nem érdekel..
2013. máj. 11. 16:48
7/15 anonim válasza:
Állj a tv elé, és közöld vele, hogy bunkó volt, és ez neked nagyon fáj!
8/15 anonim válasza:
Bunkóság. Néha olyan idióták....:(
9/15 A kérdező kommentje:
Azóta vagy 100x bocsánatot kért, de bennem van a tüske..:(
2013. máj. 11. 17:11
10/15 ketteske válasza:
szerintem se reagálod túl. mondd el neki,hogy megbántott, vagy kérdezz rá,hogy valóban nem érdekli a babátok első lépése és ha nem,miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!