Én reagálom túl? Itt sírok 10 perce. ) -':
Túlreagálod.
Bocsánatot kért, tehát látja, hogy megbántott.
Az ég szerelmére, férfi!!!!
Attól még imádhatja a kisfiát, hogy a tv-t bámulta.
Anno nekem is rettentő rosszul esett, mikor a hasamban mocorgott a lányunk, és a férjemet látszólag nem érdekelte a dolog.
Ma már csak nevetek ezen.
A férfiak és nők máshogy vannak összerakva.
Szerintem túlreagálod, főleg így, hogy bocsánatot is kért. Azért ez nem olyan horderejű dolog, amin sírnod kéne.
Vannak, akiket nem annyira hat meg az ilyesmi. Pl. én sem voltam oda a gyönyörűségtől, amikor a babám elkezdett mászni, vagy amikor először felállt. Engem az ilyen mozgásos dolgok nem hoznak lázba, ez a dolgok természetes rendje, én inkább csak megkönnyebbültem, hogy rendben fejlődik, ezt is kipipálhatjuk. Akkor viszont meghatódtam, amikor először mosolygott, kimondta az első szavait, vagy először megsimogatott. Számomra ezek a dolgok sokkal fontosabbak, sokkal jobban meghatnak, mint hogy mondjuk hasra fordult, vagy lépett egyet. Lehet, hogy a párod is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!