Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fulbevalo kisfiunak? (3...

Fulbevalo kisfiunak? (3 honapos) Velemenyek?

Figyelt kérdés

Mi a velemenyetek arrol, ha a szulok fulbe valot csinaltatnak kisfiunak? Csak az egyik fulbe. Mert ugye kislanyoknal picibaba korba termesztes, es a fiuknal?

Elitelitek e? Ti csinaltatnatok e?

2013. aug. 5. 06:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem is homisan néz ki egy felnőtt férfi fülbevalóval, egy kisgyereket miért kell kiröhögtetni?

Nekem a borostyánlánc is olyan furi kisfiúkon.

2013. aug. 5. 10:42
 22/33 anonim ***** válasza:
41%
Nem elég majd ha kamaszkorában hülyét akar csinálni magából? Tetkót nem akarsz neki esetleg most csináltatni. Végülis az is olyan cuuuki nem?
2013. aug. 5. 12:15
 23/33 anonim ***** válasza:
47%
Utálom ezt az oldalt egy szempontból h itt mindenki ultra okos és a másikat lepontozza! Szánalmasak vagytok komolyan! Ha nem értesz egyet attól az a kérdezőnek még hasznos!!!
2013. aug. 5. 15:11
 24/33 anonim ***** válasza:
Van fiam, nem rakatnék fülbevalót a fülébe. 3 hónaposnak meg pláne nem! Még a lányaimnak sem rakattam ekkor, csak 6 hónaposan, illetve a nagynak egy évesen. Nem ítélem el, aki rakat, de nekem abszolút nem tetszik...
2013. aug. 5. 15:19
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem felnőtt férfiakon sem tetszik a fülbevaló, kisfiúkon meg pláne furcsának tartom. Soha nem rakatnék a fiam fülébe fülbevalót, nekem ez idegen. Én nem csináltatnám, de mást nem ítélhetek el érte. Furcsának tartom, de ez legyen az én bajom. Mindenkinek a maga joga és kötelessége eldönteni, mi a jó a gyerekének.
2013. aug. 5. 21:53
 26/33 anonim ***** válasza:
14%
fiamnak van, 6 hetesen lövettük úgy mint a lányomnál is ennyi idősen. Ezzel én úgy vagyok hgy manapság nagyon divat, minden második fiatalnak fülbevalója van. Most benne van, ha nagy korában nem tetszik majd kiveszi. De nem gondolnám hogy ez akkora gond. Kinek mi tetszik. soha nem nézték lánynak emiatt mert attól még látszik hogy vagány kissrác! persze a rokonok 90%-a morgott hogy minek az meg hogy néz ki, de ez olyan hogy 50 évvel ezelőtt azt nézték az öregek hogy húúú farmernadrág mit gondolnak magukról ezek a fiatalok! Változik az idő változik a divat és változik az emberek ízlése. ha neked tetszik lövesd ki a fülét, nem fáj neki jobban mint egy kisláynnak, sírni fog de semmi gondunk nem volt belőle. Ha lánynak is kilövetnéd akkor a fiúnak mért ne lehetne?
2013. aug. 6. 12:45
 27/33 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat mindenkinek.

Meg utban van a kicsi (oktoberben erkezik) szal meg raerunk gondolkodni. Paromnak is nekem is tetszik az otlet (apukanak is van fulbevaloja) de azert meg bizonytalan vagyok. Azt gondolom azert ez nem egy orok eletre szolo dolog mint pl. egy tetovalas ah az egyik valaszolo irta. Ha nem tetszik neki barmikor kiveheti...! es meg egyalalan nem biztos, hogy lesz neki.

Meg egyszer koszonom a valaszokat!

2013. aug. 6. 16:49
 28/33 anonim válasza:
En masfel eve akarok fulbevalot, de nem merem megmondani a szuleimnek. Szerintem nyugodtan! am 13 vagyok
2014. júl. 20. 12:47
 29/33 anonim ***** válasza:
Jajjj....neee!
2014. júl. 25. 08:15
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
3 hetesen lövettem ki a fiam fülét, nagyon szép kisfiú, most meg még kis vagány is szerintem van akinek jól áll és ha tetszik a szülőnek is akkor miért ne? ha nagyobb lesz és nem tetszik majd neki akármikor kiveheti...
2014. szept. 20. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!