Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Toujours pelenkáról vélemények...

Toujours pelenkáról vélemények? Gumis? Nem gumis? Pisit, kakit hogy bírja?

Figyelt kérdés
most akarok venni,de nem a díszesebb csomagolásút,ahnem amit úgy lehet venni,mint pl a dada-t db-ra!gondolom,hogy ugyanolyan lehet,mint a színes csomagos,de még azt sem próbáltam!
2013. aug. 4. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi ezt vesszük már rég óta, a Lidl-ben 48 ft/db. Első osztályú, vékonyabb mint a dada és nem kell kidobni belőle selejteket. Én ajánlom. Ami darabra lehet venni, azt hol veszed, kérdező?
2013. aug. 4. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja ez a 4-es pelus, előző voltam.
2013. aug. 4. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi is 4-es használunk a lidl.ben vesszük. Nagyon jó csak érződik a pisi szag. Viszont soha nem folyt még ki.
2013. aug. 4. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én megvagyok elégedve a Toujours féle pelussal,a pézőzárnál és a combjánál gumis.Strapa bíró,nekünk még nem volt vele gondunk és csak 35Ft-ba kerül.
2013. aug. 4. 18:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!1-es vàlaszoló facebookon az Arrabona pelenka csoportban àruljàk
2013. aug. 4. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
én épp most próbáltam ki. Pampers active baby-t használunk, de gondotlam kipróbálom a toujours-t. Nem rossz, sőt semmi baj vele, max. annyi, hogy nekem kicsit merevnek tűnik...viszont azért nem veszi fel a versenyt az active baby-vel. De...a narancssárga pampers (sleep and play), na hát az egy nagy rakás kutyagumi. Ahhoz hasonlitva viszont a toujours nagyon jó.
2013. aug. 4. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!