Fisher Price daloló mesekönyv? Vélemények? Megéri megvenni?
Kedves Kérdező,
a kisfiam 3 éves, nagyon szerette ezt a játékot kb. 6 hós kora óta.
Akkor először csak a villogó gombot nézte, kacagott, ha hallotta benne a csilingelő kacagást, később kinyit-becsuk, gombnyomkodás, állatot megmutatni stb.
2 éves kora körül már elég érthetően énekelte a benne lévő dalokat, kereste a színeket, formákat stb.
Nekünk angol verzióban van meg, mert mi kétnyelvű család vagyunk és igyekszem hangsúlyt fektetni arra, hogy természetes legyen számára az apukája nyelve is, akkor is, ha csak én vagyok vele (ez a gyakoribb).
Szerintem hasznos, sokoldalú játék: fény, hang, színek, számok, mondókák, kérdések- tényleg figyelemfelkeltő egy kicsinek.
Az óvodába készülő 3 évesem most mondta, hogy már inkább másikkal játszik (eggyel komolyabb interaktív könyvvel)- így ez már nem kell neki.
Mivel nincs a környezetemben kisgyermek, így feltettem egy aukciós oldalra.
Ha találsz jó állapotú játékot, szerintem az sem gáz, ha onnan veszed meg. Ha vigyáztak rá, szép tiszta és működik rendesen, akkor egy fertőtlenítős kendővel kell csak letörölni :)
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!