Pampers active baby vélemények? Vékony? Átázhat? Jobb minta Rossmannos Babydream?
Mi használjuk én nagyon szeretem. A pampers minösége az olcso pelenkák közül max a DM-s közelíti meg, de az meg túl vastag és merev.
Rossamnos nekem nem jött be, nekünk szinte az egyik legrosszabb pelenka volt.
születésétől ezt használjuk,én nagyon szeretem.Próbáltunk mást is(liberotol,saját márkásokig,mindegyikből alig vártam,h elfogyjon)
Átázás,2 év alatt kb 10x,de lehet,hogy sokat mondok,és olyankor is általában már méretprobléma volt.
Mi most váltottunk Liberoról Pempersre, mert már nagyon sokat mozog, a Libero vastagabb, a Pempers vékony, kényelmes., de csak nappalra használom. Éjjelre még mindig Libero megy, nekünk ez vált be, mondom, csak annyi bajom van vele, hogy vastagabb. A body-kat is kényelmesebb bekapcsolni, ami már egy kicsit szűkös volt a Liberonál. Olcsóbb pelusból csak a sárga Tescosat próbáltuk, addig, amíg nem kezdett el jobban mocorogni, jó is volt, de csak nappalra használtam.
Az átázásról csak annyit, hogy nem mindegy hogy passzol-e a méret, hogy jól adaod-e fel, és az sem, hogy mennyit iszik lefekvés előtt. Kakit eddig még minden pelus csak akkor engedett ki, ha pisivel is tele volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!