Pampers active baby vélemények? Vékony? Átázhat? Jobb minta Rossmannos Babydream?
Pelenkaügyben mindenki mást fog mondani, és vlsz egyik sem lesz azonos a te véleményeddel.
Nekem a pampers nagyon-nagyon NEM vált be, messze a legrosszabbnak találtam, ezt 3 gyerek után mondom. A pisit úgy-ahogy elnyelte, a folyósabb kaki folyton kifolyt a hátán, mivel hátul nem gumis és nem tart. Éjszaka mindig, mindegyiknél átázott, az enyémek nagyon sokat szoptak, később ittak, éjszaka is felkeltek inni/szopni.
Nekem a libero jött be, és a dm-es, ami régebben szintén gumis volt hátul, aztán újítottak, és azóta vékonyabb, de nem is olyan jó kaki-ügyben. A libero ritkán ázott át és a kaki sosem jött ki a hátán a gyereknek. Ha a body szűkebb volt, váltottam nagyobbra, de a merevsége egyébként meg a csípőficam ellen jót tesz. A Babydreamet nem nagyon használtam, errefelé nincs Rossmann, de nem volt rossz. A barátnőm pl. csak azt veszi.
Én moshatót is használtam, azok is átáznak, de nyáron jók, főleg, ha korai leszoktatásra készül az ember.
Steril igazán csak a mosható hagyományos textil lesz, amit manapság csak büfihez használnak, és az is csak akkor, ha főzöd. Nálunk az egyiknél ez is szempont volt, és attól irtó gyorsan leszokott a pelusról.
Az egyik sokáig volt éjszakai pelusos, ő csak a liberót szerette, a többit kényelmetlen anyagúnak találta. De ez is nyilván egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!