Szerintetek rossz anya vagyok ezért?
Férjemmel szeretnénk elmenni 2napra /1 éjszaka/ nyaralni, kikapsolódni. 6hónapos kislányomat azonban nagyijára szeretném bizni. Nem sok értelmét látom őt is vinni, hiszen még kb.5-10percre köti le egy dolog,állandóan valamivel szórakoztatni kell. Ráadásul valószinuleg fáradtabban jönnék haza a pihenésből, mint ahogy elmentem.
Sehová nem voltam fél év alatt, max.bevásárolni. Már jól esne egy kis relax.
Ismerősöm viszont amikor ezt elmondtam neki, hogy a picit nem vinnénk, úgy nézett rám, mint egy gyilkosra. Ők nemrég voltak nyaralni a 2hónapos babájukkal.
De én meg nem ilyen tipus vagyok.
Nem!!!
Én is elmennék a helyedben,bár nekünk csak akkor jött össze 3 nap 2 éjszaka amikor a fiúnk 15 hós volt.
Ha hamarabb lehetett volna,én is elmentem volna,utólag visszanézve meg pláne.
Ha jól elvan a mamával akkor ne legyenek aggályaid.
Jót fog tenni mindkettőtöknek és az pedig,hogy ki hogy néz rád,az ne érdekeljen.
Jó szórakozást!
Rám tegnap egy ismerősöm nézett döbbenten, hogy el mertem menni a 8 hónaposom mellett moziba (anyukám és apukám vigyázott rá), amikor ő 15 hónapos gyerekét egy percre se hagyta egyedül.
Nem érzem rossz anyának magam és Te sem vagy az, hogy megengedsz magadnak egy kis pihenést.
Azon mondjuk nekem is kikerekedett a szemem amikor 2 hónapos iker babákat hagyott ott egy ismerősöm a nagyinál, mondván, hogy elfáradt és el megy 2 hétre nyaralni Horvátországba. Na az a másik véglet...
2 hét azért az nekem is durva, pláne 2hónapos babákat hagyni ott.
A férjem igy is 2éjszakára akart menni, de én azt már képtelen lennék kibirni :D
Íme egy nagy igazság:
"Csak hogy tudd: Azért, mert magadra is szakítasz időt, még nem vagy rossz szülő." Ashley P.
:-)
Én képtelen vagyok itthagyni a gyerekem. Igen, szerintem csak az elkényelmesedett szülők tesznek ilyet, akik még ilyen minimális dologgal sem tudnak megbírkózni. Mi történne, ha elszegényednétek? Akkor hogy menne el bármelyikőtök is relaxozni?
Életképtelen az ilyen. Nektek a kapaföld járna, azt meg tudnátok becsülni a gyereketeket aki elől menekülni kell relaxálni. Pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!