Tényleg rossz anya leszek ha külön szobába szeretném szoktatni a Babónkat?
Apósod jobb lenne a ha nem szólna bele. Nem leszel rossz anya, közelről sem.
Tedd ahogy nektek jó.
Én magunkkal altatom a lányomat, mert így érzem helyesnek.Sőt, velünk alszik az ágyban, ezért csináltattunk direkt 240x200-as ágyat. Szerintem jobb vele egy szobában az elején, persze nem feltétlenül egy ágyban, nem így értem.
Egyébként majd meglátod mi lesz, ha megszületik. Én mindig azt mondom, először elveim voltak, aztán gyerekeim. :) Ha külön lesz, külön lesz. Max. neked lesz nehezebb, ha szoptatsz. De kinek mi a jó és a kényelmes, ugye.
Hát nekem mindig külön szobám volt, és imádom a szüleimet. Soha nem fordult meg a fejemben, hogy te jó ég magamra hagytak.
Mintha a közös vagy külön szobán múlna a nevelés egésze.
Ez több tényezős kérdés, amit viszont nem az apósnak, és nem is a szomszédnak kell megvitatnia, hanem csak nektek, szülőknek.
Ha így mérik a jó anyaságot, akkor bizony én sem leszek az. Szintén panel. Két félszoba + nappali. Az egyik félszoba lesz a babáé. amúgy nem igazán érdekel, hogy ki-mit szól hozzá. Lesz nekem is bent egy heverő, de nem azért, hogy én ott aludjak, hanem, hogy ott tudjam szoptatni, vagy leülni valahova, pelenkázni, játszani, mittudomén :) Eleve van ez az ágy, nem dobom ki, máshova meg nem fér el. Majd jó lesz később, amikor már nem kiságyban lesz a gyerek. Addig meg elfér ott, és tán még hasznos is lesz.
Férjem nem szól úgymond bele, de ő is amellett van, hogy ha már megoldható a külön alvás, úgy kényelmesebb mindenkinek. Ez megszokás kérdése hidd el. Ha netán annnnyira sírna a baba, akkor tán átgondoljuk, de szerintem nem lesz probléma.
Amúgy én nagyon szeretem az állatokat, de ha nem gond nem élünk úgy, mint ők :)
Ne idegeld magad ezzel. Párodnak mondd meg, hogy próbáljátok meg így külön, és ha úgy látjátok majd, hogy a baba több együttlétet igényel, akkor majd átbeszélitek újra. Felesleges ezen előre vitatkozni.
Uristen, ilyen apóst.. :/ remélem, az anyósod sokkal jobb ennél.. általában az a rosszabb.. :)
Csináld, ahogy szeretnéd! Nekünk lehetőségünk se volt rá, hogy külön legyünk a babától, de ha lett volna, sztem akkor sem éltem volna vele. Imádom hallgatni, ahogy szuszog, sóhajtozik. Az elején, ha nem hallottam, mindig megnéztem, h vesz-e levegőt :D biztos túlaggódtam a helyzetet, de nem is tudom mi lett volna, ha másik szobában van. Na de ez most mindegy is, ha te így szeretnéd, akkor legyen külön! A ti gyermeketek lesz, nem az apósé.. ezt jó még az elején tisztázni! Különben azt hiszi neki szülöd a gyereket..
Szerintem ha Neked így jó, akkor ne foglalkozz vele. Nekünk is külön szobában alszik a lányom, első naptól kezdve. Az ajtók nyitva vannak, ha bármi van, azonnal megyek.
Délután is a saját szobájában alszik, soha nem volt ebből gond. Most 1 éves, nagyon jól alszik, ha felkel, akkor szól, hogy "aja" (ez lennék én) de nem sír, nem fél. Szerintem szoktatás kérdése. Van olyan ismerősöm, akinek a most 3 és fél éves lánya még mindig a szülői ágyban alszik. Én ezt nem szerettem volna semmiképp, ezért is döntöttem a külön szoba mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!