Rossz anya vagyok?
Hát...
Nincs segítséged?
Elég gáz egy fél éves babára rákiabálni meg csúnyán beszélni vele.
Én még sosem kiabáltam a másfél éves gyerekemmel, pedig néha ki tud akasztani, épp az előbb próbáltam másfél órán keresztül elaltani, de nem sikerül, mert mikor éppen elaludt volna, felébredt valamire. Nem voltam boldog, de ez van, most feladtam, majd alszik később, ha egyáltalán.
Szerintem kicsit uralkodni kéne az indulataidon, vagy valami nyugtató hatású teát inni esetleg.
Nem tudom szoptatsz-e, attól függően szerintem kereshetnél valami enyhe nyugtatót (pl. Valeriána vagy valami ilyesmi), mert ez nem sok jóra vezet sajnos.
Olyan pici még az a baba, ne kiabálj vele :(.
aki már felemeli a hangját, bizony rossz anya, nemrég olvastam a minek szült kommenteket, ha nem képes valaki 0-24-ben a gyerekkel mosolyogva elviselni mindent...
egyébként nem vagy rossz anya, csak ember, adjál a babának éjjelre kevés Nurofent, nekünk más nem használt...ha már fél éves, lassan magától is vissza tud fordulni, a foga is kijön és minden ok lesz ismét :)
Akinek egy fél éves babához, akinél még szó nincs hisztiről, nincs türelme és folyton kiabál, nem csak néha, ott már igen is nagy bajok vannak, az nagyon rossz a babának! Mert ilyen lesz a gyereked is. Mindenért sírni fog, ordítani, nem lesz kiegyensúlyozott.
Kérj segítséget, mert ez így nagyon nem jó! Nem vagy ettől rossz anya, de ezzel nagyon nem teszel jót se neki, se magadnak.
6-os ez ritkán fordul elő, olyat én nem mondtam, hogy folyton kiabálok a babával!
Egyébként kap éjszakára Nurofent, vagy algoflexet de nem sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!