Miért undorodok a kisbabámtól?
20/L
5 hete szültem és nem bírok rá nézni a kislányomra. Az anyosom vagy az anyukám vigyáz rá. Egyszerűen undort érzek iránta, hogy ő a hasamban volt. A angliában dolgozik, úgyhogy ebben rá most nem tudok számítani. Probáltam már mindent, kérdeztem a barátnőmet, hogy neki volt-e hasonló helyzete de senkinek sem volt. Este felébredek, hogy bög a gyerek, nemtudom még etetni sem normálisan, nekem ehhez nincs türelmem. Ha ránézek az jut sajnso az eszembe, hogy amit elértem eddig most ő tönkretette. Ott kellett hagynom az egyetemet. Közben modellkedtem azt is ott kellett hagynom, egyszóval mindent:( Hiába szeretnék vele törödni nem tudok, nem szeretem. Néha már azt gondolom kár volt megszülnöm vagy aggyam örökbe, másnál talán jobb élete lesz:( Kérlek aggyatok tanácsokat. Borzalmasan érzem magam:(
Pedig muszáj lesz szakemberhez fordulni, mert nem veszed észre magadon, de súlyosbodhatnak a tünetek, és kárt tehetsz benne. Szülés utáni depid van, ami nem javul, tehát szükséged lenne segítségre. Ismerek egy lányt, bár ő 22 éves, tavaly szült, kapott gyógyszereket, szakember foglalkozott vele, 3 hónap alatt rendbe jött.
Ha undorodsz is tőle, az ő érdekeit szem előtt tartva kérj segítséget, mert a gyerekednek szüksége van egy anyára. Ha kezelnek, és kijössz a depresszióból, még mindig eldöntheted, mit akarsz, és ha akkor is így érzed, tényleg add örökbe, legalább egy gyermektelen pár kap egy esélyt az élettől, lesz egy kicsijük, és a gyerkőc is szeretetben nő fel!
Én jogi egyetemet végeztem úgy 7 év alatt, hogy 2.éves voltam, mikor szültem. Még mindig lehet folytatni, sőt: le is lehet fogyni, és mindent csak akarni kell. Első sorban meggyógyulni lelkileg.
Akkor viselkedj felelősségteljes anyaként és ne egy karrierista csitriként!!
Lásd meg végre az anyaság jó oldalát is,ne csak azt,hogy miről kellett lemondanod!!Szerintem senki sem kényszerített terhességre,szóval magadnak is köszönheted,hogy anya lettél!
Tessék szépen minden negatív dolgot félretenni,és közeledni fokozatosan a babádhoz!!
Az én szememben mondjuk az olyan emberek akik egy ártatlan magatehetetlen tisztalelkű babáktól sem tudnak elolvadni,azok nem mások,csak érzéketlen emberek!!Ha valakit már egy kisbaba sem tud meghatni,akkor az életben mi tudja??Érdekes módon azt írod,hogy ha elvetetted volna,akkor lelkiznél azon,hogy megölted a gyerekedet..és most szülés után meg szimplán undorodsz tőle..szted ez nincs ugyan olyan rossz???Annak a babának szeretet kell,és nem mástól,hanem TŐLED!!Szegény kislányod milyen borzalmakon mehet át,hiszen nem érzi az édesanyja szeretetét.. :((
3 hós fiús anyuka
Ugyan ezt ereztem, mint te.
Nem anyakent ereztem magam, csak volt egy gyerek a masik szobaban, aki 3 orankent orditott, es meg kellett etetni. Nem birtam pihenni, mar egnek allt a hajam, ha meghallottam a hangjat.
Idovel elmulik, de fordulj szakemberhez. En is ezt tettem, es 2,5 honap alatt rendbejottem. A szuleim es a nagyszuleim is attol tartottak, hogy ha elkezd sirni a baba, foldhoz vagom, vagy megfolytom. Azt en sem szerettem volna, de nagyon idegesitett, es elmentem egy pszichologushoz, aki rendbe hozott.
Oké:) Köszönöm mégegyszer a válaszokat:)
Elmegyek egy szakemberhez. De legalább most sikerült egyedül normálisan megetetnem:)
Szerintem sok mindenkinek igaza van,sok mindenkinek nem.Az apukája a babának hol van?Veletek él?Ő mit szól ehhez az állapothoz?
Tényleg minél hamarabb menj orvoshoz és gyógyulj meg.Én nekem nagyon enyhe depim volt szülés után,de ilyeneket nem gondoltam,hogy undorodom tőle stb.2-3 hét alatt hozzászoktam,hogy van azóta imádom mindennél jobban.Most 10 hós lesz.
Próbáld meg a szép oldalát nézni a dolognak,lásd másképp a kisbabádat.Ő nagyon szeret téged akármilyen vagy.ezt ne felejtsd el.Neki TE vagy minden!!!!!Csak rád számíthat !!!és az anyai gondoskodást simogatást senki nem pótolhatja.Beszélgess vele,simogasd,babusgasd sokat,meglátod megváltozik a véleményed:)Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!