Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért undorodok a kisbabámtól?

Miért undorodok a kisbabámtól?

Figyelt kérdés

20/L

5 hete szültem és nem bírok rá nézni a kislányomra. Az anyosom vagy az anyukám vigyáz rá. Egyszerűen undort érzek iránta, hogy ő a hasamban volt. A angliában dolgozik, úgyhogy ebben rá most nem tudok számítani. Probáltam már mindent, kérdeztem a barátnőmet, hogy neki volt-e hasonló helyzete de senkinek sem volt. Este felébredek, hogy bög a gyerek, nemtudom még etetni sem normálisan, nekem ehhez nincs türelmem. Ha ránézek az jut sajnso az eszembe, hogy amit elértem eddig most ő tönkretette. Ott kellett hagynom az egyetemet. Közben modellkedtem azt is ott kellett hagynom, egyszóval mindent:( Hiába szeretnék vele törödni nem tudok, nem szeretem. Néha már azt gondolom kár volt megszülnöm vagy aggyam örökbe, másnál talán jobb élete lesz:( Kérlek aggyatok tanácsokat. Borzalmasan érzem magam:(

2013. júl. 27. 15:30
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell nagydobra verni, hogy pszichológushoz jársz, a szomszédasszonynak meg végképp semmi köze hozzá...
2013. júl. 27. 15:39
 12/50 anonim ***** válasza:
84%
muszály amúgyis muszáj..
2013. júl. 27. 15:43
 13/50 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nincs köze hozzá, de ő azt hiszi, hogy igen...

Már a többi öreg is parancsolgat nekem meg ahllottam, hogy olyanokat mondanak, hogy elkellene venni tőlem azt a gyereket, ezt az őrült pi*át megkéne verni

Ha nem mondanák ezeket akkor nem lenne semmi gond

14/50 anonim ***** válasza:
71%

A pszichológusnak ugyanúgy titoktartási kötelezettsége van, mint egy orvosnak, nem fogja megtudni senki, hacsak te meg nem osztod vele! Viszont tényleg sürgősen szükséged lenne rá!

Azért szegény kislány, mert Ő már ilyenkor is érzi, hogy az anyja nem szereti (sőt, őt hibáztatja a saját kudarcai miatt), és ez egész életére nyomokat hagyhat benne... Ezért kell minél előbb kezelés a kérdezőnek, hogy ez a folyamat visszaforduljon...

15/50 anonim ***** válasza:
69%

Én 18 évesen szültem nekem sokkal több mindenről kelet lemondanom a gyerek miatt suli , bulik, barátok stb stb... Még is úgy gondolom , hogy 15 éve a legszebb és a legcsodálatosabb dolog történt velem Anyuka lettem ami mindennél többet ér . Menj el dokihoz , mert ez nem normális . Nem tudom mi lenne veled , ha nem lenne segítséged akkor sz@rnál , szegény ártatlan semmiről nem tehető kisbabára ?? Tudod előbb gondolkodni kelet volna , mivel egy gyerek nem olyan mint egy fiú ha nem tetszik szakítasz vele , egy gyerekkel soha nem tudsz szakítani .

Üdv.4 gyerekes anyuka

2013. júl. 27. 15:45
 16/50 anonim ***** válasza:
94%

15,vagyok !

de vigyázz mert a szomszédok felnyomhatnak a gyámnak és akkor elvehettik a gyereket

2013. júl. 27. 15:47
 17/50 anonim ***** válasza:
62%
Minek szülted meg, nemértem.....tessék ellátni a kötelességed, egy gyerek egy életre szól. Vegyél erőt magadon mert anya lettél. Annak a babának rád van szüksége nem egy potmamira. Hogy van ehez szived?Gondolkozol egyátalán?? Nem tudtad h ha megszülöd vége az egyetemnek meg a modellkedésnek??Nehogymár te legyél az első, h lehetsz ilyen önző?????
2013. júl. 27. 15:51
 18/50 A kérdező kommentje:

Azt probálják meg! Tuti nem érné meg a holnapot....(már bocs az ilyenért)

Holnap keresek egy pszihologust:) remélem majd segít.

Köszönöm a válaszokat:)

2013. júl. 27. 15:51
 19/50 anonim ***** válasza:
43%

Sajnos valóban nem vagy 100-as,ha így érzel a babád iránt!!Lehet,hogy tényleg szülés utáni depressziód van,de te magad is bolond vagy,ha nem tudsz elolvadni egy kisbaba láttán!!Én soha de soha nem tudnám utálni a saját véremet,akit 9 hónapig a testemből tápláltam!!Én már akkor is imádtam amikor a pocakomban volt,soha nem tudnék rá undorral tekinteni!!Elég lelketlen személyiség lehetsz!!A kislányod nem kérte az életet,ti nem védekeztetek és elindult egy folyamat,amit terhességnek hívnak.Nem értem,hogy miért nem vetetted el!

És igen,inkább a kislány szegény,hogy ilyen anyja van!!Bocsi,de nem tudlak sajnálni..tényleg menj el kezeltetni magad,még mielőtt kárt teszel a babádban!

Nem értem,hogy neked egy szar egyetem meg a modellkedés hogyan lehet fontosabb egy gyermeknél,amikor egy gyermeknél nincs is szebb ajándék az életben!!!!!Agyilag még tényleg nem voltál felkészülve egy babára,mert kis 20 éves csitri vagy még hozzá.Szerintem anyud írassa a nevére a gyereket,te meg menj utadra,majd anyud felneveli,nála jobb helyen lesz!És én szégyellném magam a helyedben,hogy ilyen szar anya vagyok!

24/L 3 hós fiú anyukája

2013. júl. 27. 15:52
 20/50 A kérdező kommentje:
Önző egyáltalán nem vagyok. Nem tudtam, hogy ennyire kifogok készülni a gyerektől. Nem gondoltam arra, hogy így fogok tőle tartani ennyi. Ha meg elvetettem volna akkor azt nem bírtam volna ki, akkor úgy venném hogy megöltem a gyerekem.
2013. júl. 27. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!