Anyukák! Ti minden pelenkázás után krémeztétek + hintőporoztátok a babátok popsiját?
Én babé popsikrémmel kentem minden alkalom után. Viszont ezt csak vékonyan. Ha valamilyen oknál fogva még is pirosnak találtam akkor sodocreammel kentem be amíg el nem múlt. Ez utóbbit inkább nyáron kellett.
Szerintem a légáteresztő könnyű pelus is sokat számít. Mi végig pampers prémium care-t használtunk mert fele olyan vastag mint a többi amit ismertem. Mára csak éjszakára kell, mert nappal bilizünk. Még mindig bekenem este fürdés után a fenekét, ha ráteszem a pelenkát. Pedig már reggel is száraz a pelus (tehát nem pisil bele). Mivel vele alszunk még néhány hétig nem merem levenni róla de azért úgy gondolom, hogy még így is kellemesebb ha van ami védi a fenekét, mert 10 órát pelusban van este. Nem olyan mint nekünk a fehérnemű, hogy könnyű mintha ott se lenne. Én pl ha gyantázás után aznap bugyiban alszok akkor én is kiütéses leszek... Nekik pedig sokkal érzékenyebb alapból a bőrük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!