Lehet, hogy buta kérdés, de elmondja nekem valaki lépésről lépésre, hogy a kislányokat hogyan pelenkázzuk?
Első babámat várom. Kislány lesz.
A családba főleg fiúk vannak, mindenki mondd minden félét.
Van aki azt mondja, hogy a szemérem ajkak között is ki kell törölni a nunit van aki azt mondja, hogy az tilos.
Aztán a krémezésnél is mindenki mást mondd és már teljesen össze vagyok zavarodva, hogy akkor mi a jó. :(
Valaki kiokosítana? :)
Köszönöm szépen.
34 hkm
Én kiszoktam törölni a puncusát minden pelenkázásnál.
Illetve krémezni puncustól lefelé szoktam.
Szerintem ki kell törölni hiszen ha te elmész wc-re te is kitörlöd.
Kezdetek óta így csinálom semmi gondja nem volt.
Nekem a kórházban is úgy mutatták, hogy ki kell törölni a nunija között, a csecsemősök is kitörölték és bekenték popsikrémmel is. Már 2 éves a lányom, még mindig úgy csinálom és semmi baja.
Na meg, ha bekakil elég sokszor olyan lett a nunija is, akkor meg muszáj mindenképp kitörölni, nem?
Én nem szoktam betörölni a szeméremajkak közé.
Bekukkantok persze, hogyha van ott kaki, akkor ki tudjam törölni, de nekem két védőnő is mondta, plusz a kórházban a csecsemősök is, hogy nem szabad betörölni oda, mert akkor a természetes védekezési mechanizmust bontom.
A krémet a popsira szoktam "pöttyözni", aztán azt kenem szét a bőrén (popsi és külső szeméremajkak). Ahol pirosabb, oda többet kenek.
A lényeg, hogy ebben is mindenki máshogy tudja, szóval hallgass magadra, abból nem lesz baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!