Lehet hogy buta kérdés de az újszülött aludhat hálós állókába?
Üdv mindenkinek.
Vettem hálós állókát a picurnak, kérdésem az lenne, hogy napközbe aludhat benne?
Kell alá szivacsot, matracot rakni vagy valamit? Vagy aludhat simán az állókába?
Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsánat ha butaságot kérdeztem. :)
A járókára gondolsz? Nem, nem tennék bele újszülöttet!
Ami nekem volt hálós járóka, az nem is volt teljesen vízszintes, ha jól emlékszem. Matrac mindenképp kellene bele, akkor is, ha nem alszik.
Sose hallottam ezt a szót, hogy állóka. :D
Persze, aludhat benne, de miért nem akarod, hogy mózesben vagy babaágyban aludjon? Ezt nem értem. :)
Nálunk 16 hónap van a 2 gyerek között. A nagyobbik nappal rendszeresen a járókában aludt el, úgy hogy mielőtt megszületett a kicsi (pár héttel előtte), tettünk bele egy matracot, és átszoktattuk oda. A kicsi pedig megkapta a rácsos ágyat.
Szóval alhat, de szerintem kell bele matrac, és valóban kényelmetlen olyan mélyre hajolni. Ideiglenes megoldásnak tudnám elképzelni, pl. nagymamánál 1-2 éjszakára.
Én először azt hittem a szó hálós állókád, csak el lett írva. Aztán még mindig nem értettem mi lehet az, gondoltam újabb babacucc, amit nem ismerek és állóká a neve.
De hogy, állóka, járóka helyett.... Hát ezt az életben ki nem találtam volna...
Minden elismerésem annak aki szintén nem ismerte a szót, mégis rájött mi a fenéről is kérdez a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!