Buta kérdés! Vettem babajoghurtot, de aggódom, hűtőből kivéve nem lesz túl hideg a babámnak és megfájdul a torka? Egy első babás, mindent túl aggódó anyuka
Melyiket vetted? Ha a Nestlét, azt nem kell hűtőbe tenni és lehet, hogy más babajoghurtot sem.
Egy kicsit melegítsd meg.
Ha joghurtot vagy kefírt eszik a kicsi, akkor előtte minimum egy órával kiveszem a hűtőből, hogy szobahőmérsékletű legyen. Ha erre nincs idő, beleállítom a flakont egy langyos vízzel töltött bögrébe néhány percre. Az fontos, hogy ne legyen nagyon forró a víz, mert a legtöbb műanyag hőre lágyuló és sajnos nagyobb melegítésre vehgyszerek oldódhatnak ki az ételbe.
Szintén egy aggódós, pedig már nem első babás anyuka! :)
2 éves a lányom de még soha nem adtam még neki direkt a hűtőből sem innivalót sem joghurtot vagy ilyesmit. Én berakom a mikróba 10 másodpercre, éppen kellemes hőmérsékletűre melegszik.
Amúgy meg nem értem ezt a lepontozást, ki nem bír magával már megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!