Tudnátok abban segíteni, hogy melyik mosható pelust érdemes venni? Most akarunk váltani (10 hónapos,10 kilós a kisfiam), de olyat szeretnék, ami a tesónak is jó lesz majd. Olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik maguk is használnak mosható pelust!
Mivel már elég nagy, - korra is és méretre is értem - ezért mindenképp külön belső nadrágpelus és külön pelenka külső lenne a legjobb. Ezzel sokkal kevesebb az esély arra, hogy ázzatok. Belsőből is érdemes zsebest, vagy pluszban bepatentolható betétest venni, mert kelleni fog a turbózás a pisi mennyiség miatt. (ami teljesen egyben van az van túl vékony lenne, vagy rettentő lassan száradna)
Ha azt szeretnéd, hogy a tesó is egyből tudja használni, akkor "egyméretest" vegyél a külsőből és a belsőből is, bár újszülötteken minden olyan óriási. Igazából nekik külön picike méret kéne,(vagy nekik még a tetra pelus is elég, az nem nagy beruházás) de ha nincs rá keret, akkor ki lehet húzni az egyméretessel.
Már vettünk egy darab pop-in pelust, a pisi bent maradt, a kaki is, de elég kicsike... A derekát nyomja, akármennyire szélre csatolom... Így szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz jó végig.
Viszont annyiféle nadrágpelenka van, hogy nem tudok kiigazodni közöttük. Melyiket ajánlanátok?
Szia!
Velem levelezel privátban is :) Van ötletem, hogy hogy lehet majd úgy variálni az én megoldásomat a picinek, hogy ne, vagy ne kelljen teljes mini készletet venni. Majd figyelmeztess és írom, hogy mikre gondoltam
Én most vettem Csimota egyméretes belsőket (4-15 kg között állítható) Eddig újszülött méretű prefoldot használtam. Jó is volt de most már egyre többet mocorog a kicsi, így félek, hogy elcsúszik. A Csimota belsők nagyon szépek, lehajtható az eleje, így kisebbre lehet állítani. Én komfortot vettem, aminek finom puha plüss a belseje. Nem ázik, gyorsan fel tudom adni a gyerekre. Ja és van zsebe, amibe bele tudom dugni a prefoldjaimat betétnek.
Azt tervezem, hogy veszek premiumot is, az még puhább. És veszek hozzá bambusz betéteket is.
Szóval nekem nagyon bejött ez a pelus. És ami nem utolsó szempont nagyon jó áron vettem. Kaptam a gyártónál 25%-os kedvezményt, mert több darabot vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!