Mosható pelenkából milyen márkát használtok, mit érdemes majd kipróbálni? Hatalmas a kínálat. :S
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 08:47
1/7 anonim válasza:
Nekünk Monapel Praktika van. Nekünk bevált.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Sokan mondják, hogy nem éri meg jobban, mint az eldobhatós...
Remélem lesz majd itt olyan, aki ennek az ellenkezőjét mondja
2011. jún. 9. 09:41
3/7 anonim válasza:
Miért ne érné meg jobban? Főleg ha nem egy gyereknél használod. De nálunk kb 7 hónap alatt behozta az árát, utána már "ingyen" volt a pelenka. Mi Pop-in-t használunk.
4/7 anonim válasza:
Szia!Én is Monapelt használtam,megvan az egész csomag ujszülöttkortól-pelusos kor végéig.Nekem behozta az árát.Igaz kicsit macerásabb mint az eldobható a mosás miatt.
5/7 A kérdező kommentje:
2011. jún. 10. 13:49
6/7 anonim válasza:
Van Shinies pelenkánk, a tépőzárak nem sokáig bírták.
Amit használtunk még az a Monapel, de ez nagy csomagot csinál a popsin, később már nem kényelmes,de kicsi babáknál nagyon jó, mert terpeszben tartja a lábakat. 16 hónapos a kisebbik fiam, már csak a Coolababy-t használjuk, a patentosat, kb. 1 éve bírják, ez a legszuperebb!
7/7 A kérdező kommentje:
Coolababy-ből bambusz betéteset, vagy a bambusz pelsu ajánlod?
2011. jún. 12. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!