Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rábíznátok nyugodt szívvel a...

Rábíznátok nyugodt szívvel a babátokat egy délutánra a nagyszülőkre, ha tudnátok, hogy azok mindig isznak? (Férjem szülei. )

Figyelt kérdés
11 hós a fiam. A férjem ragaszkodik hozzá, hogy egy délutánt velük töltsön az unoka, de én nem szivesen adnám oda az állandó italozás miatt. Ti mit tennétek a helyemben?
2009. okt. 20. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Nálunk is hasonló a szitu, igaz anyós "csak" néha-néha és "csak" pár pohárkával iszik. Ebben a kérdésben hajthatatlan vagyok.
2009. okt. 20. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
NEM
2009. okt. 20. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd! Sosem bocsajtanad meg magadnak, ha tortenne vmi a babaddal!
2009. okt. 20. 22:07
 14/15 fotucsok ***** válasza:
100%
Semmi esetre sem!!!
2009. okt. 20. 22:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Így megerősítettetek abban, ami mellett eddig is kiálltam, hogy Nem bízom rájuk egy percre sem. Nem hiába nem volt még náluk egyedül egy percig sem, pedig már 11 hónapos. Anyukám már nagyon sokat vigyázott rá, egyszer már ott is aludt nála. És anyósék nem értik, hogyha másik nagyi vigyázhat rá, ők mért nem...
2009. okt. 21. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!