Ti levagnatok a fiatok haját a helyemben? Kép lent
Figyelt kérdés
Ha igen Milyenre? Ötleteket várok2013. júl. 18. 13:10
11/33 anonim válasza:
Ha rövid, majd megnő. Ha elrontod, kijavítja a fodrász. De nem fogod.:) Nekik minden jól áll, max. neked lesz először fura a látvány.
12/33 anonim válasza:
Mi is gépezünk, olyan pasis a kis rövid hajával, hogy öröm nézni! Nagyon cuki marad. Te kisfiad is!
13/33 anonim válasza:
Szerintem a frizura jó, csak kicsit rövidebbre kell nyírni, egy kisfiú haját nem lehet elrontani, max le kell vágni teljesen rövidre, majd megnő. Amúgy nagyon cukker!!
14/33 anonim válasza:
Azért azt kalkuláld bele,hogy lehet nem fogja hagyni magát!!
Én fiam első hajnyírása tavaly volt 1,5 éves korában és rendesen megszenvedtünk vele!
Persze lehet ez nálatok máshogy lesz,de én simán géppel lenyírnám tűsisre,úgyis meleg van,nagyon hamar visszanő és az legalább egyszerű.
De ez persze a ti döntésetek:)
15/33 anonim válasza:
Nyírd le különben lepontoznak téged is, itt nem lehet más véleménye az embernek.
16/33 anonim válasza:
Nem, nem. Engem is lepontoztak, pedig én azt írtam. Vagy te voltál?:)
17/33 anonim válasza:
Géppel tüsire,nagyon meleg van és hát fiú.
18/33 anonim válasza:
Levágnám. Oldalt és hátul rövidebbre,felül hosszabbra hagynám. Ami még tetszik nekem,az a kis gombafej :) de ahhoz még kevés a haja a fiadnak,plusz nyár van,meleg van,neki is jobb lesz így. Az én fiamnak még nincs annyi haja,de felül és két oldalt kunkorodik,mint a fene,annyira cuki,hogy nincs szívem levágni,gondolom Te is így vagy ezzel. Azt a selymes kis hajat olyan jó simizni,túrni :)
19/33 anonim válasza:
Az én fiam 15 hónapos és tegnap nyírtam géppel, pedig töb haja is van és még rövidebb is volt a haja. Én géppel nyírtam neki fazonra. Ő nagyon szereti a zugó dolgokat, ugyhogy félni nem félt. Le teritettem egy lepedőt a közepére a bilijét és ráültettem. 2 perc alatt megvolt. Mondjuk utána ő akart engem megnyírni.
20/33 anonim válasza:
Hú, engem is lepontoztak. Ciki a géppel nyírás, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!