Egy év körüli fiatok miket tud mondani?
Figyelt kérdés
Az én fiam 13 hónapos, és nem igazán mond értelmes szavakat még. Csak annyit, hogy "baba"(de ezt ritkán mondja), és "be" (ezt helyesen használja, és sokszor). Nem kellene már több szót is tudnia? (papa, mama, stb.)2013. febr. 22. 14:39
1/12 anonim válasza:
Az enyém 11 hós, még nem mond semmit. Ba-ba azt is inkább szótagolva.
3/12 anonim válasza:
15 hónapos, az égvilágon semmit sem mond még.
4/12 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem! :)
2013. febr. 22. 14:41
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as!
2013. febr. 22. 14:41
6/12 anonim válasza:
komolyban:)tök kuka:)semmit nem kommunikál...
7/12 anonim válasza:
13 hónapos és azt szépen mondja hogy apa,engem úgy hív hogy ata és ezeken kívül baba,mama hát ennyi egyenlőre,de szerintem ráérnek még.
8/12 anonim válasza:
15 hónaposan mondta ki az első szavát, ami mi más is lett volna, mint a NEM. :)
9/12 anonim válasza:
13 hós kislány, csak a nem és a baba szavakat használja ő is.Pedig nagyon sok mindent megért,egész nap mondókázunk,énekelünk....egyszer úgyis megszólalnak,akkor meg majd magyarázhatjuk egyfolytában,hogy ez mi-az mi...?? :-D
10/12 anonim válasza:
Az én fiam 11 hónapos. és egész álló nap be nem áll a szája.(már néha a fejem bele fájdul, egy percig nem marad csönbe ha ébren van.) Persze csak a maga nyelvén legtöbbször. Azt szépen és tudatosan mondja, hogy appa. ma is utána szolt. Te-te, agyál, tá-tá, hoppá. Mama , ezt csak reggel mondja, de miért azt nem tudom. Ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!