15 honapos fiatok hany kg es hany cm? Az enyem 9kg es 77cm. Szerintetek nem keves? Mit gondoltok?
2. válaszoló!
A halálra éheztetett babáról azt mondták 4,5 kg pedig legalább duplájának kellene lennie, vagyis 9 kg-nak!
Ne aggódj. Az én kislányom is ilyen vékonyka. Most 22 hónapos és 11 kg, de 15 hónaposan ő is ilyen 9 kg körül volt, 1 évesen 8 kg. Igaz, őt megviselte 10 hónaposan a rota, azóta nehezen szedi vissza a leadott 1 kg-ot.
Ne hasonlítsd a fiad, ahhoz a szegény 19 hónapos fiúhoz. Ő, 4,5 kg volt csak szegénykém. Tegnap reggel a Mokkában azt mondták, hogy 19 hónaposan 10-11 kg-nak kellett volna legalább lennie.
A magassága lehet genetika miatt is, ha ti se vagytok magasak, simán örökölhette. Tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen, jókedvű és érdeklődő, ha nem nagyon fáradékony, akkor biztos nincs semmi baj. Lányom akkor kezdett el hízni, mikor Béres cseppet kezdtem el neki adni. Naponta 2-szer 5 csepp. Viszont egy örökmozgó, egész nap fut, motorozik. Ilyenkor már lassabban híznak a gyerekek.
Jujjj :)
Az Én Fiam 7 hós, most 8100gramm és 71cm-er... mekkora lesz akkor 15hónaposan? :)
Ha jókedvű, eszik, fejlődik, akkor semmi baj. Nekem mindhárom gyerekem kis termet, mi is azok vagyunk apával. Lányom 15 hósan 8500 gr és 72 cm volt.
Ikerfiaim közül a kisebb 8800 gr 77 cm, a nagyobb 10 kg és 79 cm volt.
Mind egészségesek, én nagy zsiványok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!