8 hónapos kislányommal szülinapünneplés
"szórakozóhelyen"? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Fiatal szülők vagyunk, 21 évesek a Párommal. Most lesz a Párom születésnapja és mivel nagyon szeretem meglepni most is szeretnék kivitelezni egy meglepetésbulit. Miután már nyilvános helyeken nem lehet rágyújtani arra gondoltam, hogy egy kávézóban, vagy egy kevésbé kocsma jellegű helyen kibérelnénk egy részt ahová ha csak 1 órára is elvinném a kislányunkat, hogy megünnepelhessük Apa szülinapját. :) Itthon sajnos nem tudom kivitelezni a meglepetést. Nem is este gondoltam az összeülést a barátokkal, hanem késő délután 4-5 óra körül. Mi a Picivel egy órát maradnánk, amíg elfogyasztjuk a tortát és aztán hazamennénk, utána a Párom meg majd eldönti hogyan ünnepel a fiúkkal. De nem szeretném, hogy kinézzenek onnan, így is csak azért jutott eszembe az ötlet mert tudom, hogy már nem lehet rágyújtani sehol és mivel oda mennénk ahol a Páromék ismerik a dolgozókat, a zenével sem lenne gond, mert megengednénk, hogy abban az 1 órában ne szóljon hangos zene. Eleinte úgy volt egyébként, hogy én csak megszervezem, de a Párom legjobb barátja azt mondta, hogy nélkülünk nem lenne igazi meglepetés, így gondolkodtam el azon, hogy mi lenne ha mi is mennénk. Mit gondoltok? Nagyon szeretném a meglepetést! :)
2012. máj. 13. 12:52
1/8 anonim válasza:
Hát amíg ott vagytok, addig ne üvöltsön a zene!!!Mindenki legyen figyelemmel a kicsire.Köszöntsétek fel párodat, egyetek tortát, aztán menj haza a picivel.Abba az egy órában lehet majd babázni is, nálunk a családban az nagy élmény! :) Aztán párod majd haza megy ha kibulizza magát.
Szerintem 1 óra az nem a világvége...nyugodtan menjetek le addig, de tényleg addig csak beszélgetés és hasonló legyen, mert ne hogy megijedjen a baba.
2012. máj. 13. 13:01
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem semmiféleképp nem lenne zene. Nem discoba mennénk, csak egy igényesebb beülős helyet gondoltam. Ha a hangos zene mellőzése mégsem lenne megoldható, semmiféleképp nem mennénk.
2012. máj. 13. 13:03
3/8 anonim válasza:
Akkor ezzel így tényleg nincs semmi baj.Egy kis társaság a babának is kell..legalább is az én lányom születése óta oda van az emberekért! :)
Végül is az év bármelyik napján be lehet ülni babával ilyen helyekre..csak most kicsit többen lesztek. :) Mi párommal tavaly nyáron csináltuk, akkor 6-7 hónapos volt lányunk.Simán betoltuk mondjuk 1 kávézóba, mi megittunk valamit, addig a lányomat mindenki imádta, és boldogan mentünk haza.. :)
2012. máj. 13. 13:20
4/8 anonim válasza:
Nyugodtan maradjatok amíg a kicsi is élvezi, 8 hónaposan már nem csak 1 órára viheted el. Egy kis kikapcsolódás neked is kell és a baba is élvezni fogja az új ingereket.
2012. máj. 13. 16:39
5/8 anonim válasza:
Nincs ezzel gond.
Igazából mi a gondod ? Hogy esetleg akik majd ott látnak titeket kinéznek ? Ha igen, akkor döntsd el, hogy azt félre tudod e tenni, ha az történik, arra fogsz e figyelni, hogy másokat figyelsz, mit gondolhatnak rólad, vagy magatokkal foglalkozol.
Ugyanis mi most ezt tudjuk, és így ezzel semmi gond, de ott akik látnak nem fogják tudni a gondolataidat, és ha agyon csapod a magad hangulatát azzal, hogy ott mások mit gondolnak, akkor inkább ne menj. Vagy írd a homlokodra :-D
De menjetek csak, és ne másokkal idegenekkel foglalkozz jó?
2012. máj. 13. 18:03
6/8 anonim válasza:
Minden további nélkül én is mennék a gyerekkel ünnepelni apát, de nem egy füstös helyre. Még a szabadban is utálom amikor elmegy mellettünk egy füstölgő aki után a gyerekem szívja a füstöt. Erre én vigyáznék!
Boldog szülinapot apának!
2012. máj. 13. 18:26
7/8 anonim válasza:
egy 8 hónapos baba más szereti a változartosságot, meg ha történik körülötte sok minden, szóval nyugodtan vidd el, ha bírja és nem nyűglődik, akkor maradj amíg jólesik.
2012. máj. 13. 22:14
8/8 anonim válasza:
Ebből ne csinálj gondot, ez így teljesen korrekt. Biztos jól fogjátok érezni magatokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!