Ti mikor vágtátok le a fiatok haját először?
8hós a fiam a fufruját már 2x levagtam kicsit mert belelóg a szemébe hátul viszont nem hosszú neki.
Hogyan vagtátok le a haját?
Nem akarom hogy olyan rövid legyen neki nagyon helyesnemtartom amikor mondjuk be van zselézve vagy állítva a fiúk haja.
Persze nem akarom hogy hosszú legyen ne ertsetek félre
8 hós a fiam, 3-4-szer vágtuk neki már a haját. Géppel vágjuk, legutóbb már csak igazítottuk, most felül hosszabb (3-4 cm), körben rövidebb (1-2 cm).
Nem igazán értem a zselés mondatodat, de én nem akarom zselézni a babám haját, nekem az nem tetszik.
6hónaposan géppel kb 5mm-re
8hónaposnak hajzselé ??? inkább nem írok többet...
8 hónaposan hajzselé? Hát, én fodrász vagyok,de ilyet én még nem hallottam pályafutásom alatt.
Egyébként 10 hónapos kisfiamnak még nem vágtam.
Nem most akarom neki zselezni dehogy is.
Majd ha nagyobb lesz óvja vagy még nagyobb
Csak nemtudom milyenre vágjuk ke a haját
Már elmúlt 15 hónapos, amikor először levágtam. Ollóval. Nem volt egyszerű, de egész jó lett.:)
A következő esedékes hajvágásnál megkérdeztem az itteni tapasztal anyukákat, legtöbben a hajvágó gépet és a fodrászt ajánlották. Én vettem egy gépet és 3 perc alatt levágtam. Nagyon jó lett!:) Hátul és oldalt egész rövid, fent és elöl picit hosszabb. Olyan, mintha fodrász vágta volna. A gép kb. 5000. Ft volt, teljesen biztonságos, nem hangos. És nem használunk zselét.
12 honapos volt, amikor olloval le lett vagva eloszor. mar korabban is rafert volna, de sajnaltam a hajacskajat. :) de mar nagyon belelogott a szemebe. ez utan 14 hosan is vagattuk, majd 16 honaposan mar geppel. jobb is igy neki, nagyon izzadekony a kis feje.
17hos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!