Hosszú hajú kislány babák anyukái, Ti mikor vágtátok le a először gyermeketek haját, hogy erősödjön neki? Vagy nem is vágtátok neki?
Nem kell levágatni,tévhit ,hogy attól erősödik
A kislányom most 20 hónapos,a lapockája alá ér a haja vizesen,szárazon a nyakába göndörödik,csupa "gyűrű".
Ő is hatalmas fekete hajjal született,majd hátul itt ott kikopott,de teljesen egyenletes mostanra.Pár hónapos korától gumizni kellett a feje tetején mert a szemébe lógott volna :)
Szerintem nem szükséges vágni...
Én is úgy hallottam,hogy a vágás miatt még nem fog erősödni,akkor majd csak úgy próbálom formázni neki,hogy egybe nőjön.Szerintem nem zavarja,még kb.1 hónap és a szemébe lóg majd neki is :)Néha kap pici copfot már Ő is.Nekem rengeteg göndör hajam van,remélem Ő is ezt örökölte.a bátyának is erős,dús haja van,e az övét ugye vágjuk....
Köszönöm a válaszokat!
Harmadik válaszoló vagyok:
igen,az én lányom is tőlem örökölte,a "hajas gént."Nekem hosszú,szőke,sok-sok hajam van,neki is.:)
Nálunk a férjemnek és nekem is nagyon sok hajunk van, nem volt kérdés, hogy igazi kis hajasbabánk fog születni. :)
Egyszer vágattam le neki, de nem azért, hogy erősödjön. Hanem mert nagyon izzadt a feje. Nyár volt, akkor volt olyan 5-6 hónapos. És hát folyton feküdt, ragadt rá a kis fejére. Akkor lett egyszer levágva. Na akkor sem kopaszra, de elég rövidre. Azóta csak elöl vágja a fodrász a frufruját, meg egyszer vágott a végéből, frissítette kicsit. Most lesz 21 hónapos, sűrű, göndör haja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!