Kislány szobájába milyen dekorációs ötletetek van?
Még nem született meg a baba?
Igaz,nekem kisfiam van, és csak egy jótanáccsal szolgálhatok. Bármilyen dekorációt is választasz, ne legyen túl babás. Én a kisfiam születése előtt csináltam neki egy bájos babaszobát. Az első szülinapjára már Verdás szőnyege volt, a függönyét is hozzá kéne cserélnem (sajnos nincs rá keret), tavaly karira kapott Verdás kisasztalt székekkel, és már nagyon bánom az állatkás bordűrt is a falon. Sokkal jobban illene a fiamhoz egy autós, vagy vonatos. :) De a születése előtt azokat túl komolynak gondoltam. Pedig még most is csak 2 éves, de már olyan nagyfiú!! :)
Én dekupázs technikával csináltam a fiamnak Beatrix Potteres képeket. De bármilyet lehet, csak kell egy két jó szalvéta. És egy kutyás-kisfiús gobelint varrtam még neki, be kereteztettem és kint van a falon. Falra semmit nem ragasztottam, festettem, hogy bármikor lehessen cserélni adott esetben. Most keresztszemest csinálok a születendő lányomnak, azt is szépen bekereteztetjük és kikerül a falra. Időigényes, de bárki meg tudja csinálni, egy kis kézügyességgel és sok türelemmel. Linkelem őket.
[link] - The Foxes mintát csinálom.
Ugyan nem dekorgumi, de most elég "divatos" díszítés a hungarocell!
Gyakorlatilag mindent el tudok készíteni, belinkelek neked egy népszerű, megvalósult, kislányos kompozíciót, az én 4 évesem még mindig imádja!
Szeretettel ajánlom a termékeimet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!