Fiús anyukák! Nektek nem tűnt nagynak a fiatok kukaca?
a csecsemők nemi szerve nagynak tünik a testükhöz képest
még sokáig nem fog nőni nekik :-)
Nekem az első fiamnak nagynak tűnt és ez nem változott úgy értem most hogy 5 éves így is valahogy nagyobb neki mint a vele egykorúaknak nem kell olyan nagyon durvát elképzelni de mindenesetre látszik hogy nagyobb a kuki rész. (semmi baja egyébként).
A kisebbik fiamnak nem, neki arányos kicsi korában se tűnt nagynak és most sem ( 2.5 éves).
Ez genetika szerintem.
2 es vagyok. Nálunk ez egyáltalán nem téma, főleg nem hoznánk fel senki előtt és a gyerekek előtt se téma ez kinek mekkora...Egyszerűen ez egy tény, vagy megfigyelés, mint hogy egyiknek viszonylag nagy feje van, másiknak teljesen átlagos. Vagy mint hogy egyik magas , másik alacsony (a korosztályához képest).
De nekem is barátnőm akinek kisfia van, megjegyezte a fiamnál hogy ez normális hogy ekkora neki? (ő a sajátjaihoz viszonyított nyilván) Mondtam hogy igen normális és rövidre zártuk a témát.
Hát én sem petzegetem senkivel ezt elhiheted! Ez egy anonim oldal ahol az ember azt kérdez meg ami épp érdekli. Hát enge most épp ez érdekel, ez van ha tetszik ha nem. Én sem mondogatom a boltosnéninek, hogy a fiamnak mekkora a kukaca.
Egyébként képzeld el nem méricskéltem neki és soha nem is fogom, ez egy észrevétel volt és kíváncsi vagyok rá hogy ez természetes-e ennyi.
Elég keserves életetd lehetsz ha még ilyenekbe is belekötsz.
Enyém 5 hetes, tegnap reggel neki is felált. Be volt kakálva, és a kukacot is meg kellett törölgetni akkor állt fel neki:D
Én is meglepődtem:O :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!