Kedves Anyukák! Milyen naptejet használtok? Hol veszitek és kb mennyibe kerül? Arcra is. Kentek?
Sundance Kids vettem,DM-be. 2000 ft volt.
Igen,arcra is kenem.
5 hós a babóm
1 éves múlt a lányom és a Bioderma Photoderm Mineral 50+ naptejet használjuk, arcra is. Nagyon jól vizsgázott, most voltunk nyaralni a Horvát tengerparton... Az ára viszont húzós, de sokáig elég, úgy emlékszem 5-6 ezer között volt, gyógyszertárban vettem, bár volt hozzá ajándék több ezres tusfürdő is.
1 éves kor alatt csak fizikai szűrős naptej ajánlott, erre kell figyelni, ha még kisebb a babád!
Babé 50 faktoros. 6ezer forint körül volt tavaly. Csecsemő kortól extra érzékeny allergiás bőrű babáknak is használható. Az én lányom sajnos ilyen így mi mindenből a Babé termékeket használjuk. A tavalyit használjuk az idén is és eleve a hűtőben tárolom. Mivel sűrű így végkonyan kell kenni. Így bőven 2 szezont kibír pedig csak 100ml a tubus.
Gyógyszertárakban lehet venni (ha nincs sok helyen megrendelik neked). Én egy szépészeti klinikán veszem, mert mikor jártam kezelésekre kiszúrtam, hogy árulják ezt a márkát és minden terméktípusból van raktáron. Előtte hol a Brendonban vettem ,hol egy gyógyszertárból rendeltem (2-3 nap és mehettem érte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!